Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση Λαζόπουλου σε δικαστές - Μαλέλης: Νομίζω πως ο Λαζόπουλος έχει ψεκαστεί

lazopoylos708malelis-lazopoulos-708
Δριμεία επίθεση στους δικαστές, μετά την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο των τηλεοπτικών αδειών, εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Με μια μακροσκελή ανάρτηση του, στην ιστοσελίδα altsantiri το πρωί της Πέμπτης (27/10), ο
ηθοποιός υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- ότι «έχει χάσει την εκτίμησή του στην κοινωνία», υιοθετώντας τη ρητορική της Όλγας Γεροβασίλη, που υποστήριξε ότι το ίδιο δικαστήριο που έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια.
«Ακολουθεί νόμους που συντάχτηκαν για να υπερασπίζουν φιλελεύθερες πολιτικές και καθεστώτα», προσθέτει για το ΣτΕ.
Ο Λαζόπουλος συνέχισε την επίθεση στους δικαστές τονίζοντας: «Ο κόσμος ξέρει ότι είναι λίγοι οι δικαστές που παλεύουν όρθιοι. Σε έναν κόσμο που έχει σαπίσει, και η σαπίλα έχει φτάσει παντού, θέλετε να μου πείτε ότι έχει σταματήσει έξω ακριβώς από την πόρτα της δικαιοσύνης;»
Όσον αφορά την κυβέρνηση της, διευκρίνισε ότι έκανε μόνο ένα λάθος. «Σε αυτή την ιστορία έπρεπε από την αρχή να εξασφαλίσει όλους τους εργαζόμενους όπως το έκανε στην ΕΡΤ», είπε.

Το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλο, στο οποίο επιτίθεται στο ΣτΕ μετά την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά, σχολίασε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης.
«Τι να πω νομίζω ότι ο Λάκης έχει ψεκαστεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Ειλικρινά δεν ξέρω, κι εγώ τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει κάποιοι άνθρωποι τους οποίους τους σέβομαι τους εκτιμώ, είναι ταλαντούχοι», δήλωσε ο κ. Μαλέλης, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο «Ε».
Αν τον είχα απέναντι μου θα του έλεγα «Γιατί; Τι σε πειράζει να είναι 10- 15 κανάλια που να τηρούν τις προϋποθέσεις, να πληρώνουν το κράτος; Τι σε πειράζει να λειτουργούν όλα με βάση ένα συγκεκριμένο δημοκρατικό πλαίσιο, νόμιμα και θεσμικά. Τι σε πειράζει να λειτουργούν θεσμικά; Ποιος είναι τελικά ο εχθρός σου; Ας μας πει ποιος είναι ο εχθρός του. Είναι η εξουσία γενικώς; Είναι ο καπιταλισμός; Είναι ο καπιταλιστής; Είναι ο καναλάρχης; Τι ακριβώς είναι; Τι έχει πάθει; Ειλικρινά θα τον ρωτούσα »Τι έχεις πάθει Λάκη;»», πρόσθεσε.