Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δοκιμάσία για τις ομάδες της Κορίνθου σε Αθίκια και Βέλο


Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο 15/10/16, στις 4 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. 
Η πρωτοπόρος Κόρινθος αντιμετοπίζει στα Αθίκια τον τοπικό Τενεάτη , ο οποίος στοχεύει την πρώτη του νίκη, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 δοκιμάζεται στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα. 
Στο πλαστικό γήπεδο του Κιάτου, ο Πέλοπας υποδέχεται τον Πανκαμαριακό, ενώ στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός μάχεται με τον Αστέρα Δερβενίου. 
Στο Πετρί  η τοπική Θύελλα αγωνίζεται με τον Ισθμιακό, ενώ ο Παννεμεατικός δοκιμάζεται στον Άσσο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. 
Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται στο "Θωδειον" τον Ηρακλή Λεχαίου και στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Τον αγώνα της Ελλάδας Βέλου με την Κόρινθο ΄06 μπορείται να παρακολουθήσεται αύριο στις 4 το απόγευμα σε απευθείας ραδιοφωνική διαδικτυακή μετάδοση από το Στάδιο του Βέλου από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες και το Greekradio web chanell σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.

Η 4η αγωνιστική
Θύελλα Πετρίου -  Ισθμιακός
Πέλοπας Κιάτου - : - Πανκαμαριακός
Πανσολυγειακός - : - Αστέρας Δερβενίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός - : - Ηρακλής Λεχαίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - : - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Ολυμπιακός Άσσου - : - Παννεμεατικός
Τενεάτης Αθικίων - : - ΠΑΣ Κόρινθος
Ελλάς Βέλου - : - Κόρινθος '06