Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κρητική δίαιτα: "Όπλο" υγείας και μακροζωίας



Κρητική δίαιτα: "Όπλο" υγείας και μακροζωίας

kritikidiaita.jpg
Αποτελεί παγκοσμίως το «golden standard» της διατροφής. Επιστήμονες από κάθε γωνιά της Γης αναγνωρίζουν την αξία και τη συμβολή της κρητικής διατροφής στην εξασφάλιση της καλής υγείας και της μακροζωίας.


Διαβάστε περισσότερα

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: Για ποιες ασθένειες αυξάνει τον κίνδυνο


poloostogia.jpgΟι γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών έχουν αυξημένες πιθανότητες να πάσχουν από σοβαρά νοσήματα όπως ο διαβήτης, η αυξημένη χοληστερίνη, η υπέρταση και  το μεταβολικό σύνδρομο. Γι’ αυτό θα πρέπει να υποβάλλονται σε συστηματική ιατρική παρακολούθηση, προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Σ.Α.με.Α: Προστασία της α΄ κατοικίας ζητά από τον πρωθυπουργό

prostasia_katoikiaw.jpg
Επείγουσα επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η Ε.Σ.Α.με.Α., ζητώντας την προσωπική του δέσμευση και παρέμβαση για την αποτροπή πλειστηριασμών α’ κατοικίας των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μύθοι και αλήθειες για το ψωμί


brstogia.jpgΕίτε βρίσκεστε σε δίαιτα είτε όχι, είτε σας ενδιαφέρει η απώλεια βάρους είτε το ζητούμενο είναι απλώς η υγιεινή διατροφή, η επιλογή του ψωμιού που θα καταναλώσετε διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου σας.

Διαβάστε περισσότερα

sdsfdgjfghjk.jpgΙΣΑ προς ΗΔΙΚΑ: Απαράδεκτη η τροποποίηση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης


«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) την αιφνίδια αλλαγή του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Την άμεση ανάκληση της εφαρμογής υποχρεωτικής αναγραφής ICD10 απαιτεί με επιστολή στην ΗΔΙΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα 


 


 

stogiatro.gr