Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτίου: Οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα

Φωτίου: Οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα

Στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Εργασίας, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους από τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου πριν από λίγες ημέρες της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου η κυρία Φωτίου, ουσιαστικά είπε ότι: «δεν κάνουν τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και οτι στο υπουργείο που μας ξέρει έναν-έναν, το 15% δουλεύουμε και οι υπόλοιποι την υπονομεύουν».
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την υπουργό για τη στάση της, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη και την καλούν να ανακαλέσει.


Παρά το γεγονός ότι υπάρχει βίντεο με τις δηλώσεις της κυρίας Φωτίου η ίδια σε απάντησή της για το θέμα που έχει προκύψει κάνει λόγο για «αποσπασματικά στοιχεία» από το Διαδίκτυο. «Λυπάμαι για τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας, η οποία πήρε απόφαση βασιζόμενη σε στοιχεία αποσπασματικά από το Διαδίκτυο και δεν θέλησε να συναντηθεί μαζί μου, παρά τη σχετική μου πρόταση», τόνισε συγκεκριμένα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας.