Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Το τέρας δεν «σκοτώνεται» από αυτούς που το τάϊσαν

tsipras-lazopoulos
Ο μιντιακός σταθμός Alpha, όπως και άλλοι (βλ. Mega) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί προσέφεραν βήμα όπως δημοκρατικά όφειλαν στους εκπροσώπους της Κουμουνδρούρου να λαϊκίσουν, αλλά γιατί δημιούργησαν ειδικές εκπομπές επιρροής όπως αυτή του Λαζόπουλου προκειμένου να διεισδύσουν στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και να υποκαταστήσουν την κριτική σκέψη του καθενός. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας (και σωστά) μπορεί να λέει ότι θέλει.
Όμως ο «αγαπητός» Λάκης Λαζόπουλος κατ’ εντολή και του εργοδότη του, εκτελούσε συμβόλαιο. Μας εξηγούσε με πινακάκια και με χρονογραφήματα γιατί και πως συνέβαιναν όλα τα κακά στη χώρα μας. Εκμεταλλευόταν το πρόσχημα της σάτιρας για να κάνει πολιτική εκπομπή χωρίς κανένα αντίλογο. Εκμεταλλεύτηκε το χώρο του, το χρόνο του και τη δημοσιότητά του και για να εκθρέψει ένα τέρας.
Στο πλαίσιο αυτό, δεν μας εξήγησε ποτέ, με ποιο τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας θα δημιουργούσε πλούτο, ικανό να αντισταθμίσει το σκίσιμο των ομολογουμένως άθλιων μνημονίων που έφερε ο Γιώργος Παπανδρέου (που παλαιότερα και αυτόν είχαν γιγαντώσει τα μίντια), και με ποιο τρόπο θα πετούσε τους δανειστές στη θάλασσα.
Η ιστορία είναι γνωστή και τραγική για την πατρίδα μας, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όλα τα αντίθετα από αυτά για τα οποία, έγινε σπουδαίος και τρανός και με τη σημαντική βοήθεια των Λαζόπουλων.
Τώρα οι Λαζόπουλοι και οι εργοδότες τους, τρέχουν και δεν φτάνουν. Προσπαθούν να διαγράψουν από τις μνήμες των πολιτών όλη τη χυδαία δική τους προπαγάνδα.
Δεν θα είναι εύκολο. Όχι γιατί οι πολίτες πιστεύουν πως ο Τσίπρας είναι ένα αμόλυντο παλικάρι που το έφαγε το σύστημα, ή γιατί δεν έχουν καταλάβει τις άγριες αριστερές φοροεπιδρομές, αλλά γιατί οι Λαζόπουλοι είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος που οδήγησαν την Ελλάδα στην απόλυτη εθνική υποδούλωση.
Νέοι Λαζόπουλοι πρέπει να βγουν από τη νέα καναλική διαπλοκή. Ας ελπίσουμε πως αυτοί οι «νέοι» θα «λαϊκίσουν» υπέρ της εθνικής συνεννόησης και όχι υπέρ του διχασμού. 
Υ.Γ.
Καραμανλής και Μεϊμαράκης, από τη θέση του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της ΝΔ αντίστοιχα, μίλησαν (και το πλήρωσαν μαζί και η χώρα) για εθνική συναίνεση, για τα μεγάλα εθνικά θέματα. Αυτό παραμένει ακόμη το σπουδαίο εθνικό ζητούμενο για να βγούμε όλοι μαζί από την κρίση. Κάθε τι άλλο θα παράγει Τσίπρες και Λαζόπουλους.


«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/