Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με το "δεξί" Πλατανιά στην Κέρκυρα

Livescore: Πανιώνιος - Αστέρας (0-0), Λεβαδειακός - ΠΑΟ (20:30)Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Παράσχος για τον Πλατανιά στη φετινή Super League.ο οποίος επικράτησε στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας (0-1) στην «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής (σ.σ από αυτή ξεκίνησε η φετινή σεζόν).
Οι Χανιώτες πέρασαν από την Κέρκυρα, χάρη σε γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 11’ και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που ο Παράσχος άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 3-4-3, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν ιδιαίτερα ακόμα και να «πατήσουν» την περιοχή του Σωτηρίου.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46’ Ντουαλά), Σιόντης, Έπσταϊν, Ζορμπάς (75’ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68’ Γεωργίου), Τουράμ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64’ Ντεβέσα), Μενδρινός (77’ Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (0’ Ντίνας).