Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ψυχικά προβλήματα πίσω από τον εθισμό στο διαδίκτυο ...

logo newsletter

Ψυχικά προβλήματα πίσω από τον εθισμό στο διαδίκτυο


psprostogia.jpgΟι άνθρωποι που κάνουν υπερχρήση του διαδικτύου μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα ψυχικής υγείας, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο 29ο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Νευροψυχοφαρμακολογίας (ECNP).

Διαβάστε περισσότερα 

Η μουσική κάνει τη μπύρα πιο νόστιμη


mpirastogia_2.jpgΑκούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η γεύση της μπύρας, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία ποτά του Έλληνα, μπορεί να επηρεαστεί από τη μουσική.

Διαβάστε περισσότερα 

ΥΓΕΙΑ: Διεθνής Αναγνώριση στον Τομέα της Ογκολογίας


og_stogia.jpgH Ογκολογική Ομάδα που στελεχώνει την Γ’ Παθολογική - Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, αναγνωρίστηκε ως η πρώτη διεθνής Ογκολογική Ομάδα που πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των υπηρεσιών της από το Πρόγραμμα Πιστοποίησης QOPI® της Αμερικάνικης Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO®).

Διαβάστε περισσότερα 

Η αξία της βιταμίνης D στη βρεφική και παιδική ηλικία


vdstogia.jpgΗ βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική, όσο και για την εξωσκελετική υγεία των παιδιών. Μια από τις πιο σημαντικές της δράσεις είναι η προαγωγή της απορρόφησης του ασβεστίου από το έντερο και η εναπόθεσή του στα κόκκαλα.

Διαβάστε περισσότερα 

Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς 2016 ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος


ptkstogia.jpgΩς Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς βραβεύθηκε  Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Το βραβείο απονεμήθηκε επίσης στον κ. Διονύσιο Αρβανιτάκη, αρτοποιό από την Κω, και στην κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο».

Διαβάστε περισσότερα 

Η μπύρα μας φέρνει πιο κοντά


mpirastogia.jpgΜια νέα μελέτη δείχνει ότι η κατανάλωση μπύρας επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε συγκεκριμένα συναισθήματα και μας επιτρέπει να διακρίνουμε τα χαρούμενα πρόσωπα γρηγορότερα, ενώ επιπλέον  επηρεάζει τη σεξουαλική αντίληψη.

Διαβάστε περισσότερα