Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Το αδιαχώρητο στη χοροεσπερίδα του Αστέρα Δερβενίου - Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα


Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου , στη κεντρική πλατεία του Δερβενίου , στη λαϊκοδημοτική βραδιά, που διοργάνωσε ο Αστέρας Δερβενίου με ζωντανή ορχήστρα. 
Στη χοροεσπερίδα της δημοφιλούς  ομάδος της Δυτικής Κορινθίας παραβρέθηκαν διοίκηση ,τεχνική ηγεσία, παίκτες, φίλοι και οπαδοί του Αστέρα καθώς και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων Πανκαμαριακού, ΑΟ. Λυκοποριάς και Πανευρωστινιακού.
Αξίζει να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας, η Διοίκηση του Αστέρα τίμησε γιο την μεγάλη του προσφορά, τον εκ ιδρυτικών στελεχών του συλλόγου και επί σειρά ετών, Γενικό γραμματέα και Αρχηγό του, κ. Βασίλη ( Λάκη) Μαννωλόπουλο..

Ο Λάκης Μανωλόπουλος, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και διετέλεσε επί πάνω από μια δεκαετία μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα, υπηρετώντας τον Σύλλογο από διάφορες θέσεις.
Στη φωτογραφία ο Γεν. Αρχηγός του Αστέρα κ. Σιάπικας απονέμει την τιμητική πλακέτα παρουσία του Προέδρου κ. Μαραγκού.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη στο δυναμικό του Συλλόγου, του ποδοσφαιριστή Νίκου Φωλιά.

Ο Νίκος Φωλιάς αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2011-12 και 2012-13, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΟ Ακράτα στην Α' Αχαΐας. 
 την επανένταξη στο δυναμικό του Συλλόγου, του νεαρού τερματοφύλακα Διονύση Σκυλλάκου.
Ο Διονύσης Συλλάκος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, λόγω σπουδών, σε ομάδες της Α' Κατηγορίας Λακωνίας (Λεωνίδας Σπάρτης και Απόλλων Ξηροκαμπίου) με τη μορφή δανεισμού. 
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει για τους παίκτες του Αστέρα, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο Γήπεδο Δερβενίου Κώστας Βυζάς. Μετά τον αγιασμό, θα ακουλουθήσει προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή του Συλλόγου κ. Καραούζου.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα κοινοποιηθεί από το προπονητή, ενώ οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας είναι οι παρακάτω.
20-08-2016Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Τράχωνες Αλίμου
24-08-2016Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Ρομά
28-08-2016Τενεάτης Αθικίων - Αστέρας Δερβενίου
31-08-2016Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος 06
04-09-2016Τουρνουά ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016 (Αστέρας Δερβενίου - Ελλάς Βέλου - Ολυμπιακός Άσσου)
10-09-2016Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου
Ενδέχεται να υπάρξουν και επιπλέον φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.