Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ μετά την ψηφοφορία παρωδία του νέου εκλογικού νόμου συνεχίζει τον κατήφορο της.



  

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                Κόρινθος: 27-07-2016 Δημοτική Τοπική Οργάνωση

        Δήμου Κορινθίων





«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ»
                                       
Ο διακαής πόθος του Πρωθυπουργού για άμεση εφαρμογή του εκλογικού νόμου στις επόμενες εκλογές έπεσε στο κενό. Σαφής στόχος ήταν η παρεμπόδιση ανάληψης της διακυβέρνησης από τον μελλοντικό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ μετά την ψηφοφορία παρωδία του νέου εκλογικού νόμου συνεχίζει τον κατήφορο της.

Επόμενη αποτυχημένη προσπάθεια, η παρουσίαση των προτάσεων για την Συνταγματική Αναθεώρηση στο προαύλιο της Βουλής αντί στην ολομέλεια της. Οι προτάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση δεν είναι «μια» παρουσίαση βιβλίου κύριε Τσίπρα και πραγματοποιείται ενώπιον των πολιτικών κομμάτων και εντός του κοινοβουλίου. 

Τρίτο ολίσθημα, η μη παρουσία του Πρωθυπουργού κατά την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή με θέμα την εξεταστική επιτροπή της επιβολής των capital controls. Ξεχνάει μάλλον ο κύριος Τσίπρας την επιλογή Βαρουφάκη και τις καταστροφικές συνέπειες της.

Κύριε Πρωθυπουργέ, η ψευδεπίγραφη ηθική της Αριστεράς έχει τελειώσει εξαιτίας των χειρισμών σας. Οφείλετε να αντιληφθείτε το κακό που κάνετε στην χώρα και τους θεσμούς της. Σταματήστε αυτόν τον κατήφορο και απαλλάξτε την χώρα από την παρουσία σας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τα εμπόδια θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας γιατί πολύ απλά μιλάει την γλώσσα της αλήθειας στο λαό και δεν κρύβεται πίσω από τις επιλογές του.
          
                                                      
                       Ο Πρόεδρος

                                                                                 Γιάννης Τσάκωνας