Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αγγελος Παπαγγελόπουλος στο χορό του Πανευρωστινιακού: "Δέσμευση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη οτι μέχρι το τέλος του χρόνου θα εχει δημοπρατηθεί η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας




Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο χθεσινοβραδινός  χορός της ομάδας του Πανευρωστινιακού,  στο γήπεδο του Κουμαριά, έξω από τα Ροζενά, με την ζωντανή ορχήστρα του Παναγιώτη Τόλια.
Στη γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ροζενών παραβρέθηκαν  πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων ο  Θεματικός Αντιπεριφειάρχης Πελοποννήσου κ.  Άγγελος  Παπαγγελόπουλος, ο  Αντιδήμαρχος  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Κωνσταντίνος Κουσουλός, αντιπροσωπεία του Αστέρα Δερβενίου υπό τον πρόεδρό του κ. Στρατή Μαραγκό. 
 Σε χαιρετισμό του , κατά την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου  κ. Άγγελος  Παπαγγελόπουλος  δήλωσε: "Σας μεταφέρω τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη οτι μέχρι το τέλος του χρόνου θα εχει δημοπρατηθεί η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας". Ένα αίτημα χρόνων μπαίνει πια στη φάση της υλοποίησης.