Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Μία πρωτοφανής κλιμάκωση στη Δωδεκάνησο και την περιοχή της Σύμης έχει πραγματοποιηθεί από εχθές το απόγευμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στην αναζήτηση δύο-τριών βαρκών Τούρκων πραξικοπηματιών. Πώς είναι δυνατόν τώρα ένα μάτσο φυγάδες που θέλουν να παραδοθούν, να κινητοποιούν την πολεμική μηχανή της χώρας, δεν είναι εύκολα κατανοητό στους απλούς πολίτες. Είτε ντυμένοι ως μετανάστες είτε ως στρατιωτικοί ποια είναι αυτή η στρατιωτική απειλή εναντίον της Ελλάδας που δικαιολογεί τέτοια προβολή και πολεμική προετοιμασία; Οι δεκάδες χιλιάδες δουλέμποροι, διακινητές ναρκωτικών, τρομοκράτες και πάσης φύσεως ανώνυμοι που διείσδυαν στα νησιά μας επί μήνες δεν ενοχλούσαν και δεν αποτελούσαν απειλή για να ανιχνευθούν από τα επιθετικά μας ελικόπτερα και τα πλοία του Πολεμικού μας ναυτικού, άραγε;  Γιατί τέτοια  επέμβαση στρατού; Ας καλωσορίσουν, να παραδοθούν...
Ασφαλώς η επικράτηση των πραξικοπηματιών επίορκων Αξιωματικών του Τουρκικού Στρατού την περασμένη Παρασκευή, που μόλις λίγα 24ωρα πριν αποτύχουν είχαν αποκαλυφθεί ότι ετοίμαζαν τη «Βαριοπούλα 2» με την κατάληψη ελληνικών εδαφών και την αποκαθήλωση του δημοκρατικά εκλεγμένου Πρωθυπουργού και Προέδρου, θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την ειρήνη στην περιοχή μας. Η παραμονή όμως του Ταγίπ Ερντογάν, το ξήλωμα του παρακράτους του Γκιουλέν, που, όπως έχει δημοσιεύσει το thedayaftergr, εκτός των άλλων διακινούσε ναρκωτικά τζίρου δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως προς εμάς και την υπόλοιπη Ευρώπη, δημιουργώντας πανίσχυρες παρακρατικές δομές, η αυτοδιάλυση του Τουρκικού στρατού και η λαϊκή κατακραυγή του προκαλεί απορία για τη φοβική αντιμετώπιση ενός ολόκληρου Κράτους απέναντι σε 2 βάρκες παρανόμων. Εκτός και αν ακόμα και σήμερα πιστεύουμε ότι ο σύμμαχος και αποδεκατισμένος τουρκικός στρατός που αιμορραγεί στην Ανατολή και αγγίζει τα πεδία των μαχών της Συρίας, που αντιμετωπίζει το κουρδικό ζήτημα δημιουργίας Κράτους, που έχει αποξενωθεί από το λαϊκό αίσθημα, είναι ικανός να πολεμήσει ταυτόχρονα και την σύμμαχ;o του Ελλάδα οπότε ως λαός και ηγεσία δικαιούμαστε το Όσκαρ της παγκόσμιας δειλίας.
Βέβαια πολλές συμπτώσεις στην περιοχή προκαλούν τη δημοσιογραφική έρευνα οι οποίες συνδυαζόμενες με το πολιτικό αδιέξοδο του κ.Τσίπρα εξαιτίας της αποτυχημένης του πολιτικής εις βάρος του λαού, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν μία αντίστροφη ροή των γεγονότων. Μία τεχνητή κρίση που θα επέφερε αλλαγές στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ με ένα πιο σκληροπυρηνικό σχήμα, μία οικουμενική παρακρατική δομή, εκτός των δημοκρατικών διαδικασιών εις το όνομα της εθνικής ανάτασης όπως υποστήριζαν και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι ομόλογοι Τούρκοι στρατηγοί. Αυτό βέβαια προϋποθέτει μία βολική στρατιωτική δομή διοίκησης που θα παίξει ορθώς το έργο μίας τεχνητής κρίσης με τους δύσμοιρους βαρκάρηδες από απέναντι και σε αντάλλαγμα θα λάβει και τις αρχηγικές της τιμές. Περισσότερα καλύτερα να αναφέρουμε στο βραδινό μας δημοσίευμα που οι συμπτώσεις στρατηγών με γνωστό club της πόλης Κράτους των Αθηνών και την ευλογία της Παναγίας της Σουμελά είναι εντυπωσιακές.
Το παρακράτος της Ελλάδας, το δίκτυο του Έλληνα Γκιουλέν, είναι γεγονός ότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να διατηρήσει την εξουσία του. Αφού εξάντλησε όλες τις δημοκρατικές πολιτικές του επιλογές, με αισχρούς εκβιασμούς σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ευφάνταστες λεβέντικες ανοησίες, αφού απέτυχε και στη σημερινή ψηφοφορία για να εξασφαλίσει την ακυβερνησία της χώρας ή τη συμμετοχή του στην επόμενη μέρα της Ελλάδας στο συνήθη ρόλο του εκβιαστή, απέθεσε όπως φαίνεται τις ελπίδες του στη γείτονα χώρα και το συνεργαζόμενο δίκτυο για τη σωτηρία του. Δυστυχώς για αυτό όμως και τον μαϊμού παπά πόντιο Αρχηγό του, τα πολυπληθή μέλη και τους φίλους του, όλα τα επώνυμα μέλη της κοινωνίας μας που βρίσκονται πλέον σε αποδρομή, τιμητικές αποστρατείες ή και κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, το τουρκικό πραξικόπημα απέτυχε οικτρά, οι "8" δεν φαίνονται αρκετοί για να δυναμιτίσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και έτσι μάλλον αναζητείται νέος εθνικός τρόπος επιβίωσης του παρακράτους της Ελλάδας. Μία ένοπλη σύρραξη για τη σύλληψη των Tούρκων πραξικοπηματιών, μία υλοποίηση δηλαδή της «Βαριοπούλας 2», για ένα καθαρά εσωτερικό θέμα της Τουρκίας.
Το βασικό ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί οι παθιασμένοι Έλληνες στρατηγοί που συμμετέχουν ενδεχομένως και εν τη αγνοία τους στην υλοποίηση του τελευταίου καμένου χαρτιού της παρακρατικής Ελλάδας; Ποιοι είναι αυτοί που συνομιλούν καθημερινά με τον Έλληνα Γκιουλέν, συντρώγοντας ενίοτε. Ποιοι είναι αυτοί που αδημονούν να καθίσουν σε Αρχηγικές καρέκλες πριν από το Μάρτιο και τις επικείμενες κρίσεις, να ανάψουν τα αίματα τώρα, να θυσιάσουν παληκάρια, να δρέψουν δάφνες ή να κοπούν κεφάλια για να προχωρήσουν; Να συνδράμουν ακόμα και στην απελευθέρωση απέναντι φυλακισμένων δυνάμεων εις βάρος της χώρας μας;
Στο βραδινό δημοσίευμά μας τα νεώτερα, πάντα για τον έλεγχο της εξουσίας και τη λειτουργία της δημοσιογραφίας και μόνο…
 

Thedayaftergr