Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Life is a beach - Eλάτε να παίξουμε στην άμμο!!!

Αξιότιμοι Κύριοι
Σας αποστέλλουμε την παρούσα προκειμένου να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων αθλητισμού του Δήμου μας.

Το Ξυλόκαστρο, με μακρά παραδοση στην διοργάνωση αθλημάτων άμμου, επιστρέφει στο προσκήνιο των αγώνων άμμου με τον πιο δυναμικό τρόπο.


Φέτος, για πρώτη φορά, 4 διαφορετικά αθλήματα στην "καλοκαιρινή" τους έκδοση, θα φιλοξενηθούν στην ίδια πόλη, σε ενα μαγευτικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα και στη μαρίνα του Ξυλοκάστρου. Beach Soccer, Beach Volley, Beach Handball & Beach Tennis θα προσεκλυσουν όλα τα βλεμματα σε μια προολυμπιακή περίοδο με έντονο το αθλητικό ενδιαφέρον για επισκέπτες και θεατές.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο (http://bit.ly/22gSdN9) σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις εκδηλώσεις που θα "τρέξουν" στον τόπο μας και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης κοινότητας εντός και εκτός της χώρας, μιάς και αρεκτές από αυτές έχουν και διεθνείς προεκτάσεις.
Για π​​αράδειγμα, αξίζει να αναφερθεί το 1ο επίσημο διεθνές φιλικό της Εθνικής Beach Soccer Ελλάδας, σε ελληνικό έδαφος, με την Ρουμάνια.


Επιπλέον, σημαντικό είναι και το Master Circuit Beach Volley οπου οι ελληνικές συμμετοχές θα "κονταροχτυπηθούν" για τους απαραίτητους βαθμούς κατάταξης για το προολυμπιακό τουρνουά.


Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης