Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Πέτρος Τατούλης «Χτυπάνε λάθος πόρτα όσοι έχουν κύριο στόχο να πλήξουν την Περιφερειακή αρχή και εμένα προσωπικά»



«Χτυπάνε λάθος πόρτα όσοι έχουν κύριο στόχο να πλήξουν την Περιφερειακή αρχή και εμένα προσωπικά» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι «απορρίπτουμε με βδελυγμία τη συμπεριφορά του «κουκουλοφόρου πολιτικού» που δεν διαθέτει το ανάστημα να σταθεί απέναντι στους πολίτες».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που ενώ έκαναν λόγο για φορολογικό έλεγχο σε συγκεκριμένη Ανώνυμη Εταιρεία, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του οποίου ο κ. Τατούλης τόνισε ότι συνιστούν «κακουργηματική πράξη του υπευθύνου για τον έλεγχο, αλλά και των λοιπών μελών που πραγματοποίησαν το έλεγχο», ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι οι αναφορές στην πολιτική του στάση το 2007 – 2009 αποτελούν απόδειξη ότι είχαν στόχο να τον πλήξουν πολιτικά.
«Η παρέμβαση του γνωστού «ταραχοποιού κουκουλοφόρου» επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας έχει το χαρακτήρα πολιτικής μομφής τη στιγμή που ο ίδιος επιδίδεται σε έναν ηθικισμό παραβιάζοντας τους νόμους της χώρας, ψάχνοντας παράλληλα συμμάχους σε όσους δραστηριοποιούνται στο περιθώριο της κοινωνίας» ανέφερε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, υπογραμμίζοντας ότι «ξεκινήσατε Σύριζα, σήμερα είστε μετέωρος και αύριο κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκεστε».
Ο κ. Τατούλης, αφού ξεκαθάρισε ότι το έργο της Περιφερειακής αρχής είναι απόλυτα διαυγές, δήλωσε ότι αυτοί οι έλεγχοι γίνονται σε όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το διακύβευμα. «Έχουν γίνει τόσοι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα και έχει αποδειχθεί περίτρανα πως προασπίζουμε το δημόσιο συμφέρον, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις πάνω από 14.000 αποφάσεις μας οι οποίες δεν είχαν ποτέ πρόβλημα νομιμότητας».