Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;




Αν σβήσεις τη θρησκεία, τη γλώσσα και την ιστορία σ’ ένα λαό δεν χρειάζεται να πολεμήσεις για να τον νικήσεις. Η Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου, πολιτικών απατεώνων που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με απίστευτα ψέματα κάνουν ό,τι μπορούν για  να εξαφανίσουν την Ελλάδα. Ζήτω η Μακεδονία του Γκρουέφσκι ο κ.Μουζάλας, ζήτω ο αθεϊσμός ο κ.Τσίπρας, ζήτω η κατάργηση των αρχαίων ελληνικών ο κ.Φίλης. Ζήτω ο Στρατός ο κ.Καμένος που εγγυάται τις αξίες του έθνους και εξασφαλίζει το έργο της Κυβέρνησής του. Το ζήσαμε και στη δεκαετία του '80, που διάφοροι φωστήρες της εποχής έλεγαν τις ίδιες ανοησίες με τους σημερινούς, ότι τα αρχαία ελληνικά είναι νεκρή γλώσσα και δεν τα μιλά κανείς, είναι άχρηστα και δεν υπάρχει λόγος να διδάσκονται. Το ίδιο κακογραμμένο σενάριο κυκλοφορεί εκ νέου, διατυπωμένο από χείλη υπουργικά και υποταγμένα μυαλά στη χυδαιότητα της αμορφωσιάς. 


Αυτοί οι Εβραίοι πρέπει να είναι πολύ ανόητος λαός που έχουν υποχρεωτική την εκμάθηση των αρχαίων εβραϊκών από το δημοτικό και ταλαιπωρούν τα παιδιά τους. Δεν είναι τόσο προοδευτικοί σαν τη σημερινή Κυβέρνηση της Ελλάδας που μερινά για την αμάθεια του λαού της και την «μετριοκρατία». 


Είναι πολύ καλά δουλεμένη από το δίκτυο του βασανιστή  Έλληνα «Γκιουλέν» ο αφελληνισμός της Ελλάδας διά της μεθόδου του βρασίματος του βατράχου. Σιγά – σιγά, μέρα με την μέρα, μέτρο με το μέτρο η Ελλάδα οδεύει σαν κοιμισμένος γίγαντας στον αφανισμό της στον 21ο αιώνα. Χωρίς ηγέτες, χωρίς ελπίδα, χωρίς παλμό η χώρα μετατρέπεται σε αποθήκη γερόντων, μεταναστών, άθεων,  παθητικών σεξουαλικά και αυτοαναιρουμένων προφητών της καταστροφής.


Ο πνευματικός εκμαυλισμός της κοινωνίας διά της φθηνής και έκφυλης κωμωδίας και της πορνογραφικής δημοσιογραφίας εγγυάται τον απόπλου της Ελλάδας για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Σε μία εποχή παγκόσμιας πνευματικής αναγέννησης οι ντυμένοι Έλληνες Εφιάλτες σπρώχνουν την Ελλάδα στην Περσία για να υποδουλώσουν το αθάνατο ελληνικό πνεύμα και να το εξαλείψουν από προσώπου γης. Εις μάτην βολοδέρνουν. 
 

Ελλάδα χωρίς αρχαία Ελλάδα δεν υπάρχει όπως Αιγαίο χωρίς Αιγέα και όλα το παρακράτος της Ελλάδας που την κατέκτησε στη Μεταπολίτευση με τις μίζες των δανείων να ξεχάσει τα βρώμικα σχέδια που εντέλει στη δοσίλογη Κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου, των Μπόνι και Κλάιντ της Ελλάδας…
 

Thedayaftergr