Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αναβάλλεται ο τελικός κυπέλλου Ελλάδoς μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Αναβάλλεται οριστικά ο τελικός Κυπέλλου
Την απόφαση να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πήρε ο Σταύρος Κοντονής, εξαιτίας του ορισμο των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου από την ΕΠΟ.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού περίμενε μέχρι και το μεσημέρι αλλαγή στάσης από πλευράς της Ομοσπονδίας και τήρηση των συμφωνηθέντων, κάτι που ωστόσο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην απόφαση να αναβάλει οριστικά τον τελικό.
Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για αίτημα της αστυνομίας, το οποίο στηρίζεται και στο γεγονός ότι θα υπάρξουν εκτεταμένες κινητοποίησεις το Σαββατοκύριακο εξαιτίας της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.
Αυτό που σε άλλες χώρες θεωρείται γιορτή του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα αποτελεί αφορμή για «πόλεμο». Αποδεικνύεται, δε, ότι δεν είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε τελικό ακόμα και χωρίς την παρουσία κόσμου…
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».