Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η πρόταση του ΕΟΦ για την ανατιμολόγηση των φαρμάκων

logo newsletter

farmaka_ston_epodf.jpg 

 

Η πρόταση του ΕΟΦ για την ανατιμολόγηση των φαρμάκων


Αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) η πρόταση για την ανατιμολόγηση 9.522 σκευασμάτων που κυκλοφορούν στη χώρα μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τις επιχειρήσεις, που άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα.
Διαβάστε περισσότερα

KOINONIKI_NOVARTIS.jpg«Από άνθρωπο προς άνθρωπο» Εθελοντική Κοινωνική Προσφορά 2016 του Ομίλου Novartis


Mε κεντρικό μήνυμα «Από άνθρωπο προς άνθρωπο», οι υπάλληλοι του ομίλου της Novartis συμμετείχαν ενεργά στην «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς», η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρεία.
Διαβάστε περισσότερα

efet_dfggh.jpgΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Ο ΕΦΕΤ και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ), στο πλαίσιο υποστήριξης της αποστολής και του ρόλου τους, υπέγραψαν την Τρίτη 17/05/2016 στα γραφεία της Πρυτανείας του ΓΠΑ πρωτόκολλο συνεργασίας
Διαβάστε περισσότερα

pharmacy_in_greece.jpgΌροι και προϋποθέσεις για να ανοίξει ένα φαρμακείο


Τις προϋποθέσεις, για να ανοίξει ένας ιδιώτης φαρμακείο, ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) και την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Υγείας Ανδρέας Ξανθός.
Διαβάστε περισσότερα


OPAP_PAIDON.jpgΟ ΟΠΑΠ στα δύο νοσοκομεία Παίδων «Κάτι καλύτερο ξεκινάει εδώ»


Χτίζοντας στην ήδη πλούσια προσφορά του στον τομέα της Υγείας και θέτοντας ως προτεραιότητα την βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευση που ανέλαβε τον Απρίλιο του 2014
Διαβάστε περισσότερα 
 
egkios_SYNTROFOI.jpg

Κάνετε τον σύντροφό σας να βιώσει την εγκυμοσύνη σας

Αν και ο σύντροφός σας είχε σημαντικότατη συμμετοχή κατά τη διάρκεια της σύλληψης, η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άντρες να νιώθουν λίγο εκτός.
Διαβάστε περισσότερα


Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

polapli_skloirisnsd.jpg
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΣΚΠ), κεντρικό μήνυμα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ» και σύνθημα «Η Πολλαπλή Σκλήρυνση δε με σταματά…» ανακοινώθηκε σήμερα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η φετινή ενημερωτική εκστρατεία με στόχο να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους πάσχοντες και να τους προτρέψει να εστιάσουν στη δύναμη της θέλησης.
Διαβάστε περισσότερα


ypourgeio_ygeiaw_ola.jpgΑνακοίνωση του υπουργείου Υγείας για την απομάκρυνση της υποδιοικήτριας της 7ης ΥΠΕ


Προκαλεί κατάπληξη η προσπάθεια της πρώην υποδιοικήτριας της 7ης ΥΠΕ κας Τριχοπούλου να αποδώσει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μομφή για αναξιοκρατικές επιλογές στη Διοίκηση του Συστήματος Υγείας,
Διαβάστε περισσότερα