Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «33α Θώδεια 2016» στο Λουτράκι




Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις «33α ΘΩΔΕΙΑ 2016» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου "Χρήστος Θώδης".
Τα «Θώδεια» αποτελούν μια αθλητική διοργάνωση - θεσμό για τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου εγγυώνται για την επιτυχία της. Συμμετείχαν αθλητές, αθλήτριες και αθλητικά σωματεία από ολόκληρη την Επικράτεια, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 800 και τους αθλητές να σημειώνουν καλές επιδόσεις.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αναστάσιος Σακελλαρίου, παρακολούθησαν από κοντά την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού αγώνα, που δίνει έμφαση στο μαζικό αθλητισμό και απένειμαν μετάλλια στους νικητές.
Εξαιρετική ήταν η επίδοση του πρωταθλητή του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, Αντώνη Μέρλου, ο οποίος πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ στο Άλμα εις ύψος αφού ξεπέρασε το 2.16μ. Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρωταθλητή, Αντώνη Μέρλο και τον Προπονητή Στίβου, Γιάννη Δαμβουνέλη ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στον ελληνικό αθλητισμό και για τις επιτυχίες τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού, τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχο Μηνά Παπαδάκη και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για τη διεξαγωγή των αγώνων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ