Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πιό κοντά στη Γ Εθνική. Μεγάλη νίκη του ΑΟ Ζευγολατιού στη Σάμο. 1 - 0 τον Πυθαγόρα

http://www.peloponnisosnews.gr/wp-content/uploads/2015/03/xtelikos-kipelou-1-680x365.jpg.pagespeed.ic.M04dwaosm8.jpg

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΑΟ Ζευγολατιού , μέσα στη Σάμο, όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ  για την άνοδο στην Γ’  Εθνική κατηγορία στον 11ο όμιλο , επικράτησε με 1 – 0 επι του τοπικού Πυθαγόρα.   
Ο αγώνας έγινε , παρουσία 150 περίπου ατόμων  στο Δημοτικό γήπεδο Καρλοβασίου.

Το Ζευγολατιό μπήκε ποιο δυνατά δυνατά στον αγώνα  χάνοντας 2 πολυ καλές ευκαιρίες , όταν στο 4΄ ο Χρυσαφίδης  είχε δοκάρι, ενώ  στο 24΄ ο Μυριώτης έχασε τρομερή ευκαιρία μέσα στη  περιοχή, όταν το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ. Η ομάδα του Πυθαγόρα ισορόπησε τον αγώνα το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους  αλλά δεν κατάφερε τίποτα.

Με την επανάληψη ο ΑΟΖ  μπήκε επιθετικά στον αγώνα  και έχασε δύο πολύ ευκαιρίες  να ανοίξει το σκορ. Συγχιση μέσα στα καρέ της ομάδας του Πυθαγόρα από κορνερ και σεντρα από τα πλάγια δεν κατάφερε κάποιος παικτης του Ζεγολατιο να σπρώξει την μπάλα στα δυχτια απομακρύνοντας και τις δύο φορες σε κόρνερ οι αμυντικοί του Πυθαγόρα

Στο 55’ μετά  απο κόρνερ ο Γκολέμης με κεφαλιά σημειώνει  το μοναδικό  τέρμα του αγώνα  για την πρωταθλήτρια Κορινθίας  . Με την νίκη του  αυτή ο ΑΟΖ σημείωσε ένα ακόμη βήμα ανόδου προς την Γ . Εθνική

Πυθαγόρας Σάμου: Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης ( 85΄ Ευγενικός ), Βελονάκης, Ιωαννίδης, Λεκιώτης, Σαράντου ( 72΄Καραδήμος), Βαγιανός, Κάρσας, Τσεβάς, Κατσίκας ( 64΄ Κουρλετάκης)

ΑΟ Ζευγολατιού : Μητσόπουλος, Μαλαχάτη,ς Γκαρμιρης, Βελέντζας Κ , Βελεντζας Δ., Καραιδρος  ( 76΄ Φουστέρης ), Παινέσης,  Χατζησοφρωνίου (64΄ Χουσελάς ) Χρυσαφίδης, Μυργιώτης ,Γκολέμης  ( 72΄ Κλαδάκης)