Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Τι να προσέξετε για την υγεία των δοντιών των παιδιών σας ...


logo newsletter


 

facebook_gia_tyfloys_sto_giatrop.JPGΓιατί το νέο εργαλείο του Facebook για τους τυφλούς, αλλάζει τη ζωή τους;


Τελείως διαφορετικός είναι ο τρόπος που περίπου 39 εκατομμύρια τυφλοί παγκοσμίως βιώνουν την πλοήγηση στο διαδίκτυο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες πρόσβασης και συχνά περιθωριοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε περισσότερα

21082014-3.jpgΗ κουλτούρα της αγένειας


Οταν συναντιούνται τυχαία δύο άγνωστοι στον δρόμο, έλεγε ο Ερβιν Γκόφμαν (αμερικανός κοινωνιολόγος των ηθών της καθημερινής ζωής), αυτό που ακούγεται συχνότερα να βγαίνει από το στόμα τους είναι «καλημέρα» και «συγγνώμη». Και συμπλήρωνε: Αυτά τα «καλημέρα» και τα «συγγνώμη» πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη και να τα μελετήσουμε, αν θέλουμε να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί μια κοινωνία.
Διαβάστε περισσότερα


Skin_to_Live_Istigiatro.gr.JPGΗ Novartis Hellas «τρέχει» με τον ΣΕΓΑΣ για τους Ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση


Η NovartisHellasγια άλλη μία χρονιά δίνει το παρόν και υποστηρίζει τους αγώνες δρόμου του ΣΕΓΑΣ σε όλη τη χώρα τονίζοντας τη σημαντικότητα της ενημέρωσης και έγκαιρης διάγνωσης.
Διαβάστε περισσότερα

pote_na_kaneiw_saex_gia_na_mrienkhn.jpgΠότε να κάνεις σεξ για να μείνεις έγκυος: νέα μελέτη αλλάζει τα δεδομένα


Η πιο συχνή ερωτήση που κάνουν τα ζευγάρια που με επισκέπτονται στη διάρκεια των προσπαθειών τους για τεκνοποίηση είναι κάθε πότε πρέπει να έρχονται σε σεξουαλική επαφή για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για εγκυμοσύνη.
Διαβάστε περισσότερα


smiling-baby.jpgΤι να προσέξετε για την υγεία των δοντιών των παιδιών σας


Η υγιεινή του στόματός δεν είναι υπόθεση μόνο των μεγάλων αλλά και των μικρών παιδιών . Όσοι λοιπόν έχετε μικρά παιδιά, υπάρχουν μερικά tips ώστε το μικρό αγγελούδι σας να έχει γερά δόντια και να μη χρειάζεται αργότερα να τρέχει σε οδοντιάτρους για προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα


mitrikos_thilasmos.jpgΜΗΤΕΡΑ: Ημερίδα για τον Μητρικό θηλασμό


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Μητρικός Θηλασμός» που διοργάνωσε η Νοσηλευτική Διεύθυνση του ΜΗΤΕΡΑ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του νοσοκομείου το Σάββατο 23 Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα


orthodontikh_doyma.jpgOρθοδοντική θεραπεία, ροφήματα και αναψυκτικά: συνταγή καταστροφής


Πολλά ροφήματα και αναψυκτικά, ακόμα και λάιτ, ισοτονικά και φρουτοχυμοί, περιέχουν οξέα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στα άτομα που κάνουν ορθοδοντική θεραπεία προειδοποιεί η Αμερικανική Εταιρεία Ορθοδοντικών (American Association of Orthodontists - AAO).
Διαβάστε περισσότερα