Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΟΙ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Χωρίς κανένα προκάλυμμα   αποκαλύπτεται πια ο αρχικός στρατηγικός σκοπός του Αλέξη Τσίπρα και των πιστών οπαδών του Ελλήνων κοτζαμπάσηδων του 21ου αιώνα που κατοικούν στην ημεδαπή αλλά και την αλλοδαπή. Ο σκοπός τους είναι η επίσημη ανακήρυξη της ελληνικής αποικίας χρέους στο καθεστώς δραχμής και η διαιώνιση του ραγιαδισμού. Η υποτίμηση της ζωής μας.
Η ηδονική δραχμή για την ελληνική παράγκα και τους φανατικούς θαμώνες της θα σηματοδοτήσει την πλήρη αποκοπή της Ελλάδας από την πρώτη προσπάθεια μετά τον Καποδίστρια ευρωπαϊκής ενσωμάτωσής της. Θα σηματοδοτήσει του ευρωπαϊκού κορσέ που της πέφτει στενός και την απόδοσή της χύμα ως ελεύθερη εκδιδόμενη στους λαούς της Ευρώπης με μεσάζοντες τα πρωτοκλασσάτα ονόματα της Μεταπολίτευσης στον πολιτικό, επιχειρηματικό, ενημερωτικό και κοινωνικό μας βίο. Θα σηματοδοτήσει την εξόντωση όλων των ανεπιθύμητων και ενοχλητικών Ελλήνων που θέλουν να σηκώσουν κεφάλι και να εκμεταλλευτούν τον αστείρευτο ελληνικό πλούτο χωρίς ντόπιο νταβατζιλίκι.
Η επιστροφή στη δραχμή που θα σηματοδοτήσει ένα ελληνικό προτεκτοράτο ανάλογο με εκείνο των Βαυαρών του Όθωνα, αιώνια υποταγμένο στις αξίες της υποτέλειας, είναι το όνειρο και η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μόνο εμπόδιο αποτελεί η ανάληψη της ευθύνης για το ξεπούλημα της Ελλάδας και τη μετατροπή της στη Βενεζουέλα της Μεσογείου. Για αυτό και θα επιστρατευτεί το επόμενο διάστημα η απόλυτη προπαγάνδα για την αποποίηση των εγκληματικών εθνικά ευθυνών από την Κυβέρνηση παρωδία του Σεπτέμβρη του ΄15 που διέλυσε σκοπίμως τα πάντα και εξαφάνισε τη λέξη ανάπτυξη και πρόοδο από το λεξιλόγιο των Ελλήνων. 
Ο μηχανισμός παραπληροφόρησης της ελληνικής Παράγκας και του επίσημου δικτύου διακυβέρνησης της χώρας είναι ικανός να αποδώσει ακόμα και το εγκληματικό κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης για τον οικονομικό στραγγαλισμό των διεθνών επενδυτών στη Λαγκάρντ και τον Σόιμπλε. Η εσκεμμένη απουσία των δυνάμεων τάξης και ασφάλειας από την περιοχή, η αναρχία και η εκμετάλλευση κάθε έννοιας ανθρωπισμού αποτελούν προϊόντα των άτεγκτων θεσμών και του επαίσχυντου ΔΝΤ που καταστρέφει το θίασο των πατριωτών παλιάτσων, σύμφωνα πάντα με την παρακρατική πληροφόρηση.
Ασφαλώς και ο Πρωθυπουργός της δραχμής Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ανόητος να επωμιστεί την υιοθέτηση και τις συνέπειες της διάλυσης της Ελλάδας. Αν δεν καταφέρει να εκβιάσει τους πολιτικούς Αρχηγούς της Ευρώπης στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής με τα άδεια Ταμεία του Κράτους για την πολιτική επιβίωση του τωρινού καθεστώτος λαθρεμπόρων της Ελλάδας, θα καταφύγει στον Δήμο έντεχνα για την  ψήφιση του ενταφιασμού της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας. Η πραγματική ενημέρωση να είναι καλά και όλα μπορούν να πλυθούν και να ντυθούν πατριωτικά.
Μονομαχία στο Ελ Πάσο με λίγα λόγια και όποιος επιβιώσει. Το παρακρατικό καθεστώς που ξεφτιλίζει καθημερινά τις ζωές μας με ανεργία, φόρους και εθνική μειοδοσία ή το ανταγωνιστικό μοντέλο Κύπρου που απαιτεί όμως το κλείσιμο της λαθρόβιας ζωής χιλιάδων Ελλήνων που αδιαφορούν για την Ελλάδα και πάνω από όλα απαιτεί μόχθο, ιδέες και ενθουσιασμό.
Τα παραμύθια έχουν όλα ένα τέλος και η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου που συνέχισε πιστά το μοντέλο της διακυβέρνησης του Ιωαννίδη θα αναμετρηθεί με την ιστορία στη προσπάθειά της να εφαρμόσει στην Ελλάδα ό,τι και στην Κύπρο το 1974. Την παρεκτροπή της νομιμότητας, τον εθνικό διχασμό και τον εδαφικό ακρωτηριασμό. Απέναντι από την Ύδρα του Ναυάρχου Μιαούλη που το 1831 κατέστρεψε τον ελληνικό στόλο και τις φρεγάτες "Ελλάς" και "Ύδρα" κατέφυγαν με σκάφος και οι ιστορικοί συγκυβερνώντες Καμένος Τσίπρας για να συντονιστούν αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ημέρες διχασμού του Αιγαίου από τους Τούρκους. 
Ποντιακή γενοκτονία τη 19η Ιούνη και μέρες μένουν να δούμε αν η Δραχμή θα γίνει το καλύτερο ποντιακό ανέκδοτο των Καμένου Τσίπρα και του κοινού τους μέντορα "παππά Έλληνα Γκιουλέν" για την καταστροφή της Ελλάδας. Η δραχμή, το πειστήριο του κοινού εθνικού εγκλήματός τους...

Thedayaftergr