Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η 25η ημέρα της Σούπερ Λιγκ.- Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή.

http://www.e-typos.com/files/temp//23F2D40858C78AAE554E1C82D29A72B8.jpg
Σημαντικά ματς περιλαμβάνει η 25η αγωνιστική της Super league, σε αυτά ομως δεν περιλαμβάνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Η απόφαση αναβολής του αγώνα έχει ισχύ για τουλάχιστον 30 ημέρες, όπως ορίζεται στην απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο σκεπτικό της απόφασης για αναβολή του αγώνα που υπογράφει ο κ Κοντονής, αναφέρεται ότι «συντρέχει κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης, για τους λόγους που επικαλείται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ήτοι το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης λόγω των πρόσφατων αθλητικών συμβάντων καθώς και στο γεγονός ότι μεγάλος αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων απασχολείται στους χώρους συγκέντρωσης-διαχείρισης προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομενή.


 Η αυλαία  της 25η αγωνιστικής στη Super league,άνοιξε σήμεραο  Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί του Παναιτωλικού με 2 - 0.   Ο Κυριακίδης κράτησε το «μηδέν» για τον Παναιτωλικό έως το 73ο λεπτό με σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων, όμως σε εκείνο το σημείο η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Άντι Λίλα έκαμψε την αντίσταση του Έλληνα τερματοφύλακα και έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα την ώθηση για να φτάσει στη νίκη με 2-0 απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Ακόστα να «τελειώνει» το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει στους 31 βαθμούς και να «πιάνει» στην 7η θέση Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Λίλα, Μανιάς (82΄ Γιάκος), Ναδάλες (90΄+ Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ίλιτς (90΄ Ηλιάδης). ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Μάρτιν (87΄ Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο (79΄ Χαντακιάς), Βασιλούδης (79΄ Φερέιρα), Ουάρντα, Κάπελ, Μουνιός, Μαρκόβσκι.
 Αυτή την ώρα στο γήπεδο των Περιβολίων Χανίων ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο.

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Οι "πράσινοι" που δεν έχουν καταφέρι να κερδίσουν στα τρία πιό πρόσφατα εντός έδρας παιγνίδια τους , θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ... εκδικηθούν τον Ατρόμητο που τους "πεταξε" έξω από το Κύπελλο Ελλάδος..
Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.
Στους άλλους κυριακάτικους αγώνες Ξάνθη και Βέροια υποδέχονται Καλλονή και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.
Τη Δευτέρα, η ΑΕΚ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.
Στο μεταξύ, ο κ Κοντονής απαγόρευσε στους οπαδούς της ΑΕΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους στην Τρίπολη. Για το λόγο αυτό οι Αρκάδες υποχρεώνονται να κρατήσουν κλειστή τη θύρα που χρησιμοποιείται για τους οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αφού ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν επιτρέπει τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ..
 

 Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0
17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Πανιώνιος

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 (Κομοτηνή) Πανθρακικός-ΠΑΟΚ
17:15 (Ξάνθη) Ξάνθη-Καλλονή
17:15 (Βέροια) Βέροια-Λεβαδειακός
19:30 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
Ηρακλή - Ολυμπιακός (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ