Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

« Μύθοι και πραγματικότητα» Κοινή δήλωση της Συντονίστριας Παραγωγής & Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας κας Ο. Κεφαλογιάννη και της Υπεύθυνης του Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κας Α. Μ. ΑσημακοπούλουΗ Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, σχετικά με τη συνάντηση στις Βρυξέλλες του Υπουργού Οικονομίας, κ. Γιώργου Σταθάκη με την Επίτροπο Ανταγωνισμού, κυρία Margrethe Vestager, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η μυθοπλασία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να διαψεύδεται από την πραγματικότητα.
 Ο πρώτος μύθος με τίτλο “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” κατέρρευσε παταγωδώς γιατί στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο σε ψέματα.
Ο επόμενος μύθος με τίτλο ‘’Παράλληλο Πρόγραμμα”, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, είναι συνέχεια της προπαγάνδας και του λαϊκισμού της Κυβέρνησης.
Η πραγματικότητα έδειξε ότι το μόνο “πρόγραμμα” της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι το “Πρόγραμμα Άλωσης του Κράτους” και αυτό υλοποιείται μεθοδικά, ταχύτατα και αδίστακτα.
Το πραγματικό “πρόγραμμα”  περιλαμβάνει τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με “ημέτερους, συγγενείς, φίλους και κομματικά στελέχη”, την επίσπευση των κρίσεων στα Σώματα Ασφαλείας, στη Δικαιοσύνη και στο Στράτευμα, το νομοσχέδιο - παρωδία για την από-κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης και βεβαίως την ολομέτωπη επίθεση στις Ανεξάρτητες Αρχές, συμπεριλαμβανομένου του Ε.Σ.Ρ. και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Τη στιγμή που η αξιοπιστία της Ελλάδας βρίσκεται στο ναδίρ, εξαιτίας των ιδεοληπτικών και επικίνδυνων χειρισμών της μοιραίας Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.
Τη στιγμή που συνεχίζονται τα capital controls και η οικονομία καταρρέει.

Τη στιγμή που η χώρα παλεύει απομονωμένη να αντιμετωπίσει το οξύτατο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, ο Υπουργός Οικονομίας καλείται να “απολογηθεί” στην αρμόδια Επίτροπο κυρία Vestager, για τις εξόφθαλμα φωτογραφικές διατάξεις σχετικά με τη σύνθεση και λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Διατάξεις που “καρατομούν” τους μη αρεστούς στο “καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ΄΄ και καθιστούν πειθαρχικό αδίκημα την ανυπακοή στον Υπουργό.
Μετά τους συνεχείς, προπαγανδιστικούς μύθους του προς τη Βουλή και τον Ελληνικό λαό, ο κ. Σταθάκης οφείλει να διευκρινίσει τι ακριβώς σκοπεύει να πει στους Ευρωπαίους εταίρους, τώρα που όλοι πλέον ξέρουν την πραγματικότητα».