Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

"Εκτέλεσαν" στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό !

«Εκτέλεσαν» τον Θρύλο στο ΟΑΚΑ και ήρθε η... εξυγίανση!

Ο ρέφερι Καλογερόπουλος άφησε τον Ολυμπιακό με 9 παίκτες, χάρη σε δύο ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αποβολές και ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ-
Όργια Καλογερόπουλου και σφαγή του Θρύλου
Πανηγυρίζουν οι... εξυγιαντές με την «σφαγή»... σε μία αναμέτρηση που είχε τα... πάντα! Η για την ακρίβεια τα είχε στο δεύτερο ημίχρονο.

 Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, δείχνοντας πιο ξεκάθαρα το θέλει να κάνει πάνω στο χορτάρι απέναντι σε μία ΑΕΚ που είχε πρόβλημα στη δημιουργία. Πρόβλημα που δε λύθηκε ούτε με τις εσωτερικές αλλαγές του Πογιέτ, που «ανακάτεψε» τα χαφ του. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή δίχως ωστόσο να έχουν την κλασική ευκαιρία, αν και ο Μπαρόχα παραλίγο να... κρεμάσει την ομάδα του με την άστοχη έξοδό του στο 23'. Το... ρέφαρε ωστόσο με την απόκρουση στην κεφαλιά του Ντουρμάζ στο 43'. Από την άλλη η ΑΕΚ έβγαλε το πρώτο μέρος δίχως τελική! Το μόνο που έχουν να θυμούνται στην Ένωση είναι η φάση του 29' που ζήτησαν πέναλτι σε επαφή του Μαζουακού με τον Σουκουλίνι.
 Το δεύτερο 45άλεπτο «έκρυβε» τρεις κόκκινες κάρτες, ένα πέναλτι, ένα δοκάρι και πολλές δυνατές στιγμές από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!
Απίστευτα εγκλήματα από τον Καλογερόπουλο στο ΟΑΚΑ! Ο διαιτητής απέβαλε λανθασμένα τον Μποτία στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης του Θρύλου με την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαρκάρισμα στον Αραβίδη.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει χτυπήσει το ένα πόδι του με το άλλο, με τον διαιτητή να πέφτει στην παγίδα του και να αποβάλει λανθασμένα τον Μποτία. 
Παράλληλα, ο Καλογερόπουλος στο πρώτο ημίχρονο έκανε τα στραβά μάτια στα συνεχόμενα τραβήγματα του Αραβίδη στον Μποτία, ενώ στο 40’ δεν άφησε το πλεονέκτημα στον Φορτούνη, ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 76' έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στον Μιλιβόγεβιτς για χέρι, το οποίο δεν έγινε ποτέ! Ο Σέρβος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Αν είναι δυνατόν. Απίστευτά πράγματα από τον Καλογερόπουλο και σφαγή του Θρύλου στο ΟΑΚΑ. Ενα γκολ - δώρο από τον Καλογερόπουλο στην ΑΕΚ!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βάργκας στο 78' όταν πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι (δοκάρι) του Μπουονανότε και πλάσαρε τον Ρομπέρτο που παραλίγο να κάνει την απόκρουση της... χρονιάς, μιας και αλλοίωσε με το αριστερό το πέναλτι και αμέσως βρήκε την μπάλα με το δεξί στο σουτ του Βάργκας .Για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έμεινε και η ΑΕΚ με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Γκάλο στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ζουκουλίνι (52’ Πέκχαρτ), Σιμόες, Γιόχανσον (68’ Βάργκας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (75’ Μπουονανότε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Πάρντο (33’ λ. τρ. Σεμπά), Φορτούνης (49’ Ντα Κόστα), Ντουρμάζ (85’ Ντομίνγκες), Ιντέγε.

 Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Βέροια 0-0

Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2
(18' Σελίν, 49' Ανγκούλο)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0
(78' Βάργκας)

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
17:15 (Μυτιλήνη) Καλλονή - Πανιώνιος
17:15 (Αγρίνιο) Παναιτωλικός - Λεβαδειακός
19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ - Ηρακλής

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (Ξάνθη) Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 61 -22αγ.
2. ΑΕΚ 45 -22αγ.
3. Παναθηναϊκός 38
4. ΠΑΟΚ 34
. Πανιώνιος 34
6. Αστέρας Τρίπολης 31
7. Πλατανιάς 27 -22αγ.
8. Ηρακλής 26
. Παναιτωλικός 26
10. Ξάνθη 25
11. ΠΑΣ Γιάννινα 24
. Λεβαδειακός 24 -20αγ.
13. Ατρόμητος 23
. Βέροια 23 -22αγ.
15. Πανθρακικός 14 -22αγ.
16. Καλλονή 10

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.

gavros