Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν Παναθηναϊκός! Διπλό στη Μυτιλήνη

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν Παναθηναϊκός! Διπλό στη Μυτιλήνη
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Μυτιλήνη, επικρατώντας της Καλλονής με 2-0, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικά αργός, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι ακίνδυνος. Οι "πράσινοι" απείλησαν μόλις μία φορά στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Πράνιτς να περνάει άουτ στο 38'. Την καλύτερη ευκαιρία για γκολ την είχε η Καλλονή με τον Μάρκοβιτς στο 45', ο οποίος αστόχησε σε κεφαλιά από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.
Η εικόνα του αγώνα αλλά και του Παναθηναϊκού άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Στραματσόνι ανέβασαν στροφές, έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 47', ο Καλτσάς κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος, έπειτα από πάσα του Μπουμάλ, και με ένα ωραίο σουτ, νίκησε τον Χογκ, κάνοντας το 1-0.
Οι "πράσινοι" είχαν δοκάρι στο 53' σε σέντρα σουτ του Αμπέιντ, ενώ στο 81' ο Χογκ απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ στην κίνηση του Μπεργκ. Το "τριφύλλι" είχε και δεύτερο δοκάρι στο 89' σε κεφαλιά του Ατζαγκούν, έπειτα από σέντρα πάρε-βάλε του Μπεργκ, με τον Μπουμάλ να καταφέρνει τελικά να κάνει το 2-0 στο 90', νικώντας τον Χογκ από δύσκολη θέση. Ο τερματοφύλακας της Καλλονής φέρει μεγάλη ευθύνη στο δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού, με το οποίο η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι "κλείδωσε" το διπλό.
Καλλονή: Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελακόπουλος, Μανούσος, Γεωργίου, Γουέρε, Μάρκοβιτς.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Πράνιτς, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Εσιέν (73’ Λαγός), Ζέκα, Αμπέντ (67’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Πέτριτς (58’ Μπεργκ), Μπουμάλ