Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να λογισθεί το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό. Το μείζον ερώτημα πλέον που τίθεται για όλο το 2016 είναι ο βαθμός επαφής των πολιτικών ταγών του τόπου με το ποίμνιό τους, τον απλό ελληνικό λαό και παράλληλα η επαφή της ελληνικής Κυβέρνησης με τη διεθνή πραγματικότητα.
Το δίκιο του διεκδίκησε κατά τον κ.Τσίπρα ο ελληνικός λαός κατά τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής του αλλά δεν μας προσδιόρισε αν προσδιορίζει ως δίκιο του τις «μαύρες» καταθέσεις της αλλοδαπής και τις λίστες της «λαμογιάς» που και ο ίδιος προστατεύει προκλητικά, την παραπληροφόρηση από ελεγχόμενα και εκβιαζόμενα πλέον μέσα ενημέρωσης, το λαθρεμπόριο παντός αγαθών στο οποίο δεν πείραξε ούτε μία τρίχα του και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα ντόπια καρτέλ αισχροκέρδειας και την περιέργως αναβλητική δικαιοσύνη, την οποία κανείς δεν πρέπει να ενοχλεί ώστε ανεμπόδιστη να επιτελεί το έργο της αρνησιδικίας και το 2016.
Μήνυμα αξιοπρέπειας κατά τον Πρωθυπουργό έστειλε η Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου μετατρέποντας τη διεθνή απομόνωση και χλευασμό των Ελλήνων στα διεθνή φόρα σε επιτυχία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και εθνική αξιοπρέπεια. Είναι προφανές ότι το πολιετιακό ιδεώδες της Βενεζουέλας, των χρεοκοπημένων χωρών της Αργεντινής και Βραζιλίας και της Ρωσίας που πουλά πλέον τα ασημικά της για να επιβιώσει και οτιδήποτε αντιδυτικό αποτελούν το όνειρο του καθεστώτος Τσίπρα και των πολυπληθών οπαδών του, φανερών και κρυφών.
Το 2016 τελειώνει και το Μνημόνιο κατά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ομολογουμένως οφείλει την τοποθέτησή του στην πτώση της Κυβέρνησης Σαμαρά, την αψυχολόγητη  ανεξόφλητη πολιτική εξαφάνιση Κουβέλη και την αντεθνική και μικροκομματική πολιτική του κ.Τσίπρα. Αν η υπέρτατη πολιτειακή εξουσία βρίσκεται σε σύγχυση αντίληψης της πραγματικότητας υπό την επήρεια των υψηλών μηνιαίως αμοιβών της ή απλά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ανεδαφικής αισιοδοξίας και στήριξης στον κ.Τσίπρα, δεν είναι σαφές. Το σίγουρο είναι ότι και το 2016 η Ελλάδα θα βρίσκεται σε Μνημόνιο με μισθούς των 300 ευρώ για τους πολλούς και τα Μνημόνια θα υπάρχουν για πολλά χρόνια ακόμη, εκτός και αν αποφασίσει επιτέλους ως κοινωνία και αντικαταστήσει τους επικίνδυνους και φαύλους ηγήτορες της με αξιόλογους πολιτικούς που θα εργάζονται για το συμφέρον της Ελλάδας και του συνόλου των πολιτών της.
Μία πενταετία πολιτικής κυριαρχίας αναζητεί ουτοπικά ο κ.Τσίπρας και προσπάθησε να συνδέσει την προσωπικότητά του με την ελληνική επανάσταση του 1821. Δεν διευκρίνισε βέβαια ο Έλληνας Πρωθυπουργός μας με ποια επανάσταση του 1821. Αυτή που διδάσκεται στα σχολεία για να εξασφαλίσει διαχρονικά την ασυλία των ντόπιων δήμιων της ζωής μας ή την επανάσταση των εμφυλίων, των επαίσχυντων αγγλικών δανείων και της ντόπιας ληστείας του δανεικού χρήματος για την γέννηση του σιδηροδέσμιου ελληνικού κράτους, με την έγκριση των ισχυρών της εποχής για την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Πολύ περισσότερο και κυριότερο δεν μας θύμισε ποιος σκότωσε τον Καποδίστρια; Οι ντόπιοι ολιγάρχες ή οι ξένοι αποικιοκράτες; Αυτούς που υπηρετεί ταυτόχρονα αναμφίβολα και αποτελεσματικά και ο κ.Τσίπρας ξεπουλώντας τη γη, τον αέρα και τη θάλασσά μας, όπως κατηγορούσε ότι έκαναν και οι προηγούμενοι.
Μήνυμα ενότητας και δημιουργίας στέλνει στη συνέχεια ο κ.Τσίπρας. Ενότητα όμως μεταξύ ποιων και πάλι δεν αναφέρει. Των ανέργων και εξαθλιωμένων του κέντρου της Αθήνας με τους εκατομμυριούχους προστατευόμενους του καθεστώτος του. Είναι αυτό δυνατό να συμβεί το 2016; Είναι αυτό να συμβεί με ηγήτορες προσκυνημένους σε ξένους αποικιοκράτες εις βάρος του απλού ελληνικού λαού, όπως είναι ο κ. Τσίπρας; Μήπως απλά εννοεί ο κ.Τσίπρας μία τεχνητή ενότητα που θα φέρει την πολυπόθητη από το 2009, για κάποιους Έλληνες αλλά και για τον ίδιο, εθνική καταστροφή;
Για τους πρόσφυγες, που βομβαρδίζουν καθημερινά τη χώρα μας κατ’ εντολή της Τουρκίας όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Μετανάστευσης κ.Μουζάλας, τι να πει κανείς για το 2016; Αυτός που μας διαβεβαίωνε το καλοκαίρι ότι όλα ελέγχονται και δεν χρειάζεται περισσότερη εμπλοκή δυνάμεων μας λέει τώρα ότι βομβαρδιζόμαστε. Τι να πει κανείς για την κρατική αδράνεια και την παράδοση των ευθυνών λειτουργίας του ελληνικού Κράτους σε ισλαμικές και άγνωστες ΜΚΟ; Τι να πει κανείς για την επαίσχυντη εκμετάλλευση των προσφύγων από τα ντόπια καρτέλ και τους Έλληνες διακινητές; Να αντιμετωπιστούν οι αιτίες του ξεριζωμού τους εύχεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα, ό,τι λίγο πιο πριν είχε ευχηθεί ομοίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δύσμοιρη 21χρονη Γεζίντι. Πώς θα ηττηθεί ο ρατσισμός και η γενοκτονία το 2016 κ.κ. λαλίστατοι πολιτικάντηδες; Από τον καναπέ του σαλονιού μας ή τα σαλέ των σκι; Ποιος θα ξεριζώσει το κακό; Οι «κουτόφραγκοι» φυσικά κατά τους «Έλληνο-έξυπνους», που μετά θα μας δανείζουν απεριόριστα για να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα οι Έλληνες μάγκες, που ψηφίζουν τώρα ΣΥΡΙΖΑ για να τους προστατεύει;
Το παραμύθι με τους Έλληνες πολιτικάντηδες πρέπει να σταματήσει πια, πριν να είναι αργά. 200 χρόνια είναι αρκετά. Πρωταγωνιστής στον 21ο αιώνα  δεν γίνεσαι, κ.Τσίπρα, με στημένα ψέματα αλλά με κόπο και ιδρώτα. Με παιδεία, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια. Με πυγμή και ηγεσία. Με αντρεία.
Δυστυχώς όμως η αιχμάλωτη δημοκρατία μας και η παθητική κοινωνία μας ακόμα γεννά δύσμορφα εκτρώματα πολιτικής εξουσίας και που το μόνο που κάνουν με τους οπαδούς τους είναι να βιάζουν και το 2016 την Ελλάδα και τον απλό ελληνικό λαό για το ατομικό και οικογενειακό τους όφελος. Όπως ακριβώς οι σκοταδιστές του Daesh
 
thedayaftergr.blogspot.gr