Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski – Ξεψύχησε ανήμερα της επετείου τους

Πέθανε η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski – Ξεψύχησε ανήμερα της επετείου τουςΗ 42χρονη Νικολέτα (Νικόλ) Παπαδοπούλου, σύζυγός του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ των Χριστουγέννων. Στην 11η επέτειο του γάμου τους και μόλις δύο ημέρες πριν τα γενέθλια του Dejan...
 Ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής, που έχει διδάξει ήθος και ευπρέπεια στα γήπεδα της Ηλείας, αλλά και με τον τρόπο του έδωσε άλλο χρώμα στις νύχτες της Ηλείας στο χώρο της διασκέδασης, χθες το βράδυ ετοιμάστηκε για να φύγει για τη δουλειά του. Αποχαιρέτησε τη σύζυγο και τις κόρες τους και πήγε στην Αμαλιάδα.

Λίγο αργότερα περίπου στις έντεκα το βράδυ, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μεγάλη του κόρη πως η μητέρα της ήταν αναίσθητη στο πάτωμα και δεν της απαντά. Ο Dejan προσπάθησε να κρατήσει ψύχραιμη την κόρη του και να ειδοποιήσει φιλικό πρόσωπο που άμεσα θα μπορούσε να βοηθήσει και παράλληλα ξεκίνησε να έρχεται προς τον Πύργο. Μέχρι να φτάσει, είχε επιβεβαιωθεί η τραγική εξέλιξη. Η καρδιά της την είχε προδώσει.
Η είδηση του θανάτου της 42χρονης, άρχισε να μαθεύεται ήδη από τη νύχτα, με τους περισσότερους γνωστούς και φίλους του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα άκουγαν, ενώ έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή για να του συμπαρασταθούν.
Ο Dejan Miloseski είχε μεταξύ άλλων αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, στον Κένταυρο Μαγούλας αλλά και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία της Νικολέτας θα γίνει την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων (Νεκροταφείο Πύργου).

IliaLive