Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η «οικουμενική κυβέρνηση» λάσπης των τριών

tzitzikostas-mitsotakis-adonis-symmaxia-lasphs
Ρεσιτάλ αντιΚαραμανλισμού από τους απίστευτους τρεις...

Την ώρα που η στήριξη του Κώστα Καραμανλή στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα της ΝΔ, οι απίστευτοι τρεις συνεχίζουν να αμφισβητούν αυτό το γεγονός και ρίχνουν λάσπες παραπολιτικής και διαρροών.
Συγκεκριμένα επιδιώκουν να νοθεύσουν την πολιτική φυσιογνωμία και απόψεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βάζοντας στην δική του ατζέντα δήθεν θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθαρίζει πως θα ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στα κακώς κείμενα και θα στηρίξει όσες μεταρρυθμίσεις βγάζουν τη χώρα από την κρίση.

Και ποιος διαρρέει τη λάσπη; Για παράδειγμα το Απόστολος Τζιτζικώστας που πριν από μερικούς μήνες παρακαλούσε για οικουμενική κυβέρνηση και για συγκυβέρνηση της ΝΔ του Σαμαρά (χωρίς τον Σαμαρά) με το ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνάει ο πολύς Περιφερειάρχης πως ο πολιτικός του συνεταίρος ο Βασίλης Λεβέντης ζητά διαρκώς οικουμενική κυβέρνηση σε κάθε δημόσια εμφάνισή του...;;

Και ποιος διαρρέει τη λάσπη; Για παράδειγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που για να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν διατεθειμένος να συγκυβερνήσει και με το διάβολο... απόδειξη ότι ο νεοφιλελεύθερος φιλόδοξος υιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν υπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και είχε υφυπουργό στο υπουργείο του από το ΠΑΣΟΚ. Αυτονόητο ότι ευχαρίστως θα είχε και υφυπουργό από τη ΔΗΜΑΡ, αν η ΔΗΜΑΡ ήταν ακόμη στην κυβέρνηση που συστάθηκε το 2012, ως κυβέρνηση ενότητας..

Και ποιος διαρρέει τη λάσπη; Για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν ένας πρόθυμος υπουργός μαζί με τον Μάκη Βορίδη στην κυβέρνηση Παπαδήμου ως τότε βουλευτής του «ακραίου» ΛΑΟΣ και ακόμη ήταν προθυμότατος υπουργός της ΝΔ στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Αυτοί λοιπόν που συμμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις σε οικουμενικές κυβερνήσεις, τώρα ρίχνουν λάσπη στον αντίπαλό τους για τον ίδιο λόγο;;; Πόσο φαιδροί και λαϊκιστές μπορούν να γίνουν;
Ας μας κάνουν τη χάρη αυτοί οι τρεις που σπέρνουν διχαστικά διλήμματα για να μειώσουν το κύρος και την ηγετική φυσιογνωμία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ας ηρεμήσουν αυτοί οι τρεις που πυροβολούν την ενότητα της ΝΔ, και αμφισβητούν εδώ και μήνες την μεγάλη συσπείρωση που πέτυχε στις εθνικές εκλογές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ας αφήσουν τις σπέκουλες και τις πολιτικές συκοφαντίες. Είναι και οι τρεις «άρτι αφιχθέντες» και υπονομεύουν διαρκώς την ενότητα της ΝΔ και τη σταθερότητα της χώρας.

Η Καραμανλική ΝΔ, και όχι μόνο, σύσσωμη ψηφίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και υπάρχει σοβαρός λόγος! Και αυτό δεν αλλάζει.
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com