Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. Συνεχάρη το ανθρώπινο δυναμικό του Σώματος για το έργο που επιτελεί και ευχήθηκε Καλή Χρονιά.
Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευαν ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, και ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Αμέσως μετά ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί με συνάδελφους βουλευτές, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος για να ευχηθούμε στον Αρχηγό, αλλά και στα άξια στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ενημερωθήκαμε από τον Αρχηγό, στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης  του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, για τη διαδικασία διάσωσης ανθρωπίνων ζωών, αλλά και τις μεταναστευτικές ροές στα νησιά του Αιγαίου.
Ενημερωθήκαμε για το καθημερινό έργο το οποίο τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιτελούν πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και πραγματικά θέλουμε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, να συγχαρούμε για το έργο τους και τη φιλοτιμία τους και να εξάρουμε σε αυτό το σημείο και την καθημερινή τους προσπάθεια, τον αγώνα που δίνουν και το μήνυμα που στέλνουν στους ισχυρούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου, για το τι σημαίνει ανθρωπισμός, τι σημαίνει κοινωνική προσφορά, τι σημαίνει πραγματικά η διαφορά του να είσαι Έλληνας.
Σ’ αυτή τη προσπάθεια, όλοι Έλληνες πρέπει να σταθούμε αρωγή στις προσπάθειες των Στελεχών του Λιμενικού Σώματος και επίσης αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι ναυτικοί μας που δίνουν και αυτοί καθημερινό αγώνα, να του Ευχηθώ από καρδιάς να έχουν μια ήρεμη, δημιουργική χρονιά και πάντα να ταξιδεύουν σε ήρεμες θάλασσες.