Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - Aγνοείται από το μεσημέρι γυναίκα στο Καματερό

Έρχεται και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - Ποιές περιοχές θα πληγούν - Νύχτα θρίλερ για την αγνοούμενη στο Καματερό
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της ΕΜΑΚ για μια αγνοουμενη οδηγό, της οποίας το αυτοκίνητο βρέθηκε σε κοίτη ρέματος που καταλήγει στον Κηφισό, 300μ. από τη λεωφόρο Θηβών. Η έρευνα άρχισε, ύστερα από ειδοποίηση του συζύγου της ότι η γυναίκα του αγνοείται από το μεσημέρι, όταν και είχε φύγει με το αυτοκίνητό της από το Καματερό.
Και ενώ η Αθήνα και η υπόλοιπη χώρα ακόμα μετράει τις πληγές της, η ΕΜΥ προειδοποιεί πως δεν τελείωσαν ακόμα τα βάσανα των πολιτών, καθώς από την Παρασκευή αναμένεται και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που πιθανότατα να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια από το σημερινό.
Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, κατά τόπους στα ανατολικά τμήματα ισχυρές, αναμένουμε την Παρασκευή  23 Οκτωβρίου. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά τμήματα και από αργά το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές

Η θερμοκρασία σε πτώση  θα κυμανθεί  από 9 έως 19  βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 16 και τοπικά 18 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 20 και τοπικά 22 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως  25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο  Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα ανατολικά έως και 6 μποφόρ στα βόρεια τμήματα  και από τα βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στις νότιες περιοχές. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.