Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Σε Λουτράκι και Νεμέα για επαφές με τοπικούς παράγοντες ο Μ. Βορίδης

loutr1
Τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και τη Νεμέα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/9/2015) ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και πρ. υπουργός Μάκης Βορίδης.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία ο Μ. Βορίδης επισκέφθηκε ένα ιατρικό κέντρο αποκατάστασης αλλά και ένα αθλητικό κέντρο και ενημερώθηκε από τα στελέχη τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης λόγω της κυβερνητικής πολιτικής των τελευταίων μηνών.
http://www.voridis.gr/wp-content/uploads/2015/09/nemea2.jpg
http://www.voridis.gr/wp-content/uploads/2015/09/nemea1.jpg
Παράλληλα συναντήθηκε στο δημαρχείο Λουτρακίου με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενόψει και των εκλογών αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του δήμου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Στη συνέχεια ο Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας όπου τον υποδέχθηκαν στελέχη του με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Χατζάρα. Τα στελέχη του Συνεταιρισμού ενημέρωσαν ενδελεχώς τον Μ. Βορίδη για τον τρόπο λειτουργίας του και ο βουλευτής και πρ. υπουργός από την πλευρά του επεσήμανε τη σημασία της σταθερότητας στην ποιότητα του κρασιού.
Στη συνέχεια ο Μ. Βορίδης ξεναγήθηκε στις ανανεωμένες, με αυτοχρηματοδότηση, εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.

voridis.gr