Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣΣ

Με στρατηγικό σχεδιασμό το σφετερισμό της εξουσίας οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και διάχυση των ευθυνών στην οικουμενική Τσίπρα με στυλοβάτες ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται το μνημονιακό δράμα της Ελλάδας.  Ένα πολιτικό έκτρωμα που έντεχνα δημιούργησε ο καλολαδωμένος αντιδημοκρατικός μηχανισμός για να επιβάλει το πολιτικό καρτέλ της Μεταπολίτευσης εις το διηνεκές. 
Ένα καρτέλ που αφού παρέδωσε τη σκυτάλη από το ένα κόμμα στο άλλο και από δεξιά προς αριστερά, για τη λεηλασία της χώρας και την υποθήκευσή της σε ντόπιους και ξένους, συνασπίζεται τώρα για να αποκλείσει κάθε άλλη φωνή. Ο μαέστρος ιδοκτήτης του αριστοτεχνικά συνεχίζει να καταδυναστεύει την έρμη την Ελλάδα και να την αρμέγει.
Ο κ.Μειμαράκης αποδεικνύεται ο πιο πιστός σύμμαχος του κ.Τσίπρα που μνημονεύοντας το κομματικό συμφέρον ποδοπατεί το εθνικό συμπλέοντας με τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας μας. Τον αντιμνημονιακό που φέρνει με τις εσκεμμένες του ολιγωρίες τη χειρότερη μνημονιακή λαίλαπα και το ξεπούλημα της εθνικής γης για μία γενιά. Τον πολιτικό που μετέτρεψε το πρωτογενές πλεόνασμα σε μηδέν και ύφεση υπό της απόλυτη προστασία της ολιγαρχίας του τόπου, χωρίς να ματώσει ένα ρουθούνι.
Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της 6μηνης Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου, που στηρίζουν ξεδιάντροπα η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζοντας ότι προέρχονται όλοι από την ίδια μήτρα, εκτός από το διεθνή διασυρμό και την οικονομική διάλυση της χώρας, ήταν ο διορισμός δημοσίων υπαλλήλων, η κατάσχεση των αποθεματικών των Ταμείων, η αποφυλάκιση δημοσίων καταχραστών και η αθώωση εγκληματικών συμμοριών, ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό του οράματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτό τον κόσμο και αυτή την κοινωνική δικαιοσύνη υπερασπίζονται όλοι πλέον οι ιδιοκτήτες του Μνημονίου Τσίπρα που έχει ως μόνο σκοπό την υποδούλωση της χώρας για άλλα τρία έτη. Συνολικά μία δεκαετία Μνημονίων για την προστασία της ολιγαρχίας και των καταθετών του μαύρου χρήματος ανά την οικουμένη. Για την ατέρμονη ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών με χρήματα του λαού, υπαρκτού και αγέννητου.
Η θανατική υπογραφή της Ελλάδας είναι έτοιμη να μπει και πάλι για να ομολογήσει και δεσμεύσει την έρπουσα Ελλάδα για άλλη μία τριακονταετία, προς προστασία των ολίγων ντόπιων αντιπροσώπων μίας ανώμαλης διεθνής σπείρας, πάντα εις βάρος της ζωής των πολλών.
Χωρίς εκλογές λοιπόν και με λίγες χάντρες για τους ιθαγενείς όπως η βουλευτική μείωση της εξωφρενικής αποζημίωσης εις το όνομα της μελλοντικής απομύζησης των 85 δις ευρώ των μισητών Ευρωπαίων αποφασίζει ο κ.Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της απολεσθείσας δεδηλωμένης, ο Αρχηγός του κ.Λαφαζάνη.
Μία δημοκρατική εκτροπή όπου η αντιπολίτευση θα υπερψηφίζει τον κ.Τσίπρα, ο οποίος και θα ασκεί μία πολιτική που δεν πιστεύει, εις το όνομα της είσπραξης της νόμιμης προμήθειας από την Τρόικα για την υποδούλωση του ελληνικού λαού. 

Εις το όνομα του αποκλεισμού της αναγέννησης της Ελλάδας.

Εις το όνομα αποφυγής των εκλογών και της δημοκρατίας.
Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα του 21ου αιώνα.
Για πόσο ακόμα, άραγε… 
 
thedayaftergr.blogspot.gr