Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ο Ατρόμητος γιορτάζει! Πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση και... φουλ για ομίλους!

Ο Ατρόμητος γιορτάζει! Πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση και... φουλ για ομίλους! Αυτή η πρόκριση δε μπορούσε να χαθεί... Τι κι αν έπεφταν τα φώτα, ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος, νίκησε για 2η φορά την ΑΪΚ και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League. 50λεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω πτώση της τάσης του φωτός στο γήπεδο του Περιστερίου! 
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά, έριξε την απόδοσή του στη συνέχεια, όμως δε μπορούσε να απειληθεί από αυτή την ομάδα. Έχοντας το 1-3 του πρώτου παιχνιδιού έκανε σωστή διαχείριση. Η διακοπή στο ξεκίνημα του 2ου μέρους δε βοήθησε τους Σουηδούς που ήταν αυτοί που είχαν ανάγκη να παίξουν και να δημιουργήσουν.
Ο Μαρσελίνιο παραφύλαξε τον Γιόχανσον, εκείνος έκανε το λάθος και στο 67' έγινε το 1-0, για μια θριαβευτική πρόκριση των Περιστεριωτών, που είχαν ξανά... επεισοδιακά παιχνίδια, όπως και πριν δύο χρόνια, όταν στο Άλκμααρ κόντεψε να περάσει, με το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω πυρκαγιάς στο εστιατόριο του γηπέδου!
Ανώτερη η ομάδα του Γρηγορίου, πήρε την πρόκριση και τώρα περιμένει, μαζί με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τον αντίπαλό της στην αυριανή κλήρωση, με το βλέμμα στους ομίλους του Europa League...
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες (90’ Λημνιός), Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι (84’ Λε Ταλέκ).
ΑΪΚ Στοκχόλμης: Κάλγκρεν, Μπρούσταντ, Ελίασον (46’ Μπανγκουρά), Ισιζάκι, Άλεξ Περέιρα (10’ λ.τ Μπλούμπεργκ), Πάβεϊ, Χάουκσον, Γιόχανσον, Γκοϊτόμ, Γιόνσον