Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τελικός Champions League 2015: Έλαμψαν οι... αστέρες του παρελθόντος (ΦΩΤΟ)


Τελικός Champions League 2015: Έλαμψαν οι... αστέρες του παρελθόντος (ΦΩΤΟ)

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παρελθόντος χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν μπροστά στην πύλη του Βραδεμβούργου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League

Η UEFA χώρισε τους αστέρες του... χθες σε δύο ομάδες. Στο ιδιόμορφο αυτό ματς αναμετρήθηκαν από τη μία οι θρύλοι των Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα και από την άλλοι οι World All Star (σε καμία από τις δυο δεν αγωνίστηκε ο Λουίς Φίγκο).






Τα ονόματα των Ζέεντορφ, Σούκερ, Ραβανέλι, Φαν ντερ Σάαρ, Καρεμπέ, Έλμπερ, Ντέκο, Φαν Μπόμελ και Καφού ήταν αρκετά για να γεμίσουν τις μικρές εξέδρες που στήθηκαν. Για την ιστορία, οι All Star επικράτησαν με 14-12.



Ο Κριστιάν Καρεμπέ μάλιστα χρειάστηκε να παίξει μέχρι και τερματοφύλακας για να αποκρούσει τα σουτ του Νταβίντ Τρεζεγκέ, του Ραβανέλι, του Βιέρι ενώ με την τεχνική του ξεχώρισε ο Μαρσέλο Σάλας, ο οποίος δεχόταν διαρκώς τα πειράγματα του Ερίκ Αμπιντάλ.



All Star team: Καφού, Ρομπέρτ Πιρές, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Νταβόρ Σούκερ, Τζιοβάνι Έλμπερ, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ραί, Κριστιάν Καρεμπέ, Στιβ Μακμάναμαν, Πιερ Φαν Χόιντονκ

Θρύλοι Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους: Εντουιν φαν ντερ Σάαρ, Τσίρο Φεράρα, Λιουντοβίκ Ζιουλί, Μαρσέλο Σάλας, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ, Μαρκ Ιουλιάνο, Εντμίλσον, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μαρκ φαν Μπόμελ, Ντέκο, Ερίκ Αμπιντάλ, Κριστιάν Βιέρι.
newsit,.gr