Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Φταίει ο Κούγιας, φταίνε όμως και στην Πάτρα…Άναυδη πλέον όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα παρακολουθεί το δράμα της Παναχαϊκής…

Φταίει ο Κούγιας, φταίνε όμως και στην Πάτρα…

Από την Πάτρα στον… Ισθμό λοιπόν η Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια, που πια έχει μετονομαστεί σε ΠΓΕ Κόρινθος! Ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό δράμα μιας τεράστιας ομάδας και μίας μεγαλούπολης του Νότου, που έχει θύτη, ή μάλλον θύτες και ένα κυρίως θύμα.
Και οι θύτες είναι (τουλάχιστον) δύο. Ο ένας είναι βέβαια ο προφανής, ο Αλέξης Κούγιας δηλαδή και ο άλλος είναι οι ίδιοι οι Πατρινοί, οι τοπικοί άρχοντες, οι επιχειρηματίες της πόλης, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ακόμη (ίσως) και ο κόσμος του μεγάλου αυτού συλλόγου της Αχαΐας και της Πελοποννήσου.
Θύμα φυσικά η ομάδα της Παναχαϊκής που κινδυνεύει τώρα να χαθεί από τον χάρτη.  
Ο πρώτος φταίει γιατί και πάλι δεν μπόρεσε να τα βρει, να συνεννοηθεί με όλους τους προαναφερόμενους,  έκανε πάλι στα δικά του, τα τρελά του, ώθησε – ειδικά όταν είδε ότι άρχισαν και στην Πάτρα να τον περιφρονούν – την κατάσταση στα άκρα και οι… υπόλοιποι ίσως γιατί ποτέ τους δεν μπόρεσαν να τον καταλάβουν, δεν τον πλησίασαν λίγο φιλικά, να τον ρίξουν στο συναίσθημα, να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν την ευαίσθητη πλευρά του, να τον πάρουν όπως  λέμε με το καλό και όχι από τα μούτρα.
Φταίει δηλαδή (πρωτίστως) ο Κούγιας, φταίνε όμως και στην Πάτρα για την δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση της Παναχαϊκής ή της… ΠΓΕ Κόρινθος όπως πλέον την ονομάτισαν οι κύριοι Κούγιας με τον Δήμαρχο της πόλης όπου εδρεύει – για να μην το ξεχνάμε ποτέ και αυτό – η επίσης μεγάλη και ιστορική τοπική «Μπάρτσα», που κινδυνεύει να ακολουθήσει ουσιαστικά και εκείνη την τύχη της «Πανάχας»…

 sportstonoto.gr