Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Βγήκε το πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά να «κοντύνει» τον Δένδια

georgiadisΑπολαυστικός ο Άδωνις Γεωργιάδης στην χτεσινή παρουσία του στον ΣΚΑΙ και τον Τάκη Χατζή.

Από όσα κακά συμβαίνουν στη ΝΔ, βρήκε μόνο το πρόσωπο του Νίκου Δένδια ως εσωκομματική κριτική.

Η αγωνία του κ. Γεωργιάδη, είναι να έχει μία ισότιμη επικοινωνιακή διαχείριση με τον Νίκο Δένδια στα κανάλια και να παρουσιάζεται … μόνος του και όχι «στοιβαγμένος» με άλλους στα τηλεοπτικά πάνελ. Ξεχνώντας πως ο Νίκος Δένδιας είναι ο πρώτος σε ψήφους στη Β’ Αθηνών και από τους κορυφαίους υπουργούς που διαχειρίστηκαν κρίσιμα χαρτοφυλάκια όπως αυτά της ασφάλειας και της ανάπτυξης, εξόχως επίκαιρα στην κρίση που διανύουμε.

Και ποιος μιλάει; Ο Άδωνις Γεωργιάδης που εμφανίζεται στα μέσα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα και μονοπωλεί το διαδίκτυο με τις ανεπανάληπτες ατάκες του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης που καθύβριζε Σαμαρά και Παυλόπουλο όσο πολιτευόταν με τον Καρατζαφέρη… ενώ τώρα τους εξυμνεί αφού του έλαχαν ο ένας ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο άλλος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι καιροί αλλάζουν… και τα βίντεο μένουν… και θα έρθει η ώρα που ο πολύς Άδωνις Γεωργιάδης θα κάνει on camara και solo στα τηλεοπτικά πάνελ, τη δήλωση μεταμέλειας υπέρ του νέου αρχηγού της ΝΔ… όπως είχε κάνει για Σαμαρά και Παυλόπουλο.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr