Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Μοίρασαν γκολ και βαθμούς Αστέρας Δερβενίου και Θύελλα Πετρίου

 1gp0kqhe
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", για το φετινό πρωτάθλημα, ο Αστέρας Δερβενίου, ήρθε ισόπαλος με τη Θύελλα Πετρίου με σκορ 1 – 1.
Nurdyp1nEimcgqoyΟ αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μιας και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν στο γήπεδο χωρίς ιδιαίτερο πάθος, τα λάθη εκατέρωθεν κυριάρχησαν και έτσι οι φάσεις μπροστά στις εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Αστέρας δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις, αλλά τελικά η Θύελλα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μάλλον εύκολα.
Γενικά ο αγώνας θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα και το μόνο που ενδεχόμενα θα μείνει από αυτόν είναι η εξαιρετική παρουσία των τριών 17χρονων που χρησιμοποίησε ο Αστέρας στο β’ μέρος.Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και τη Θύελλα να αμύνεται χωρίς να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της.
E7rp1w8a
 Σιγά-σιγά ο αγώνας έγινε αμφίρροπος, με τις άμυνες των δύο ομάδων να επικρατούν των αντιπάλων επιθετικών. Ένα φάουλ από καλή θέση, που κτύπησε ο Μανάβης της Θύελλας στο 13’ έφυγε άουτ και στο 25’ σε κόρνερ του Πεθαίνου, ο Μετεβελής αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. 
Aglflkwh
Στο 34’ ο Μετεβελής γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακά του Δ. Βασιλάρη και αυτός, χωρίς πίεση, τροφοδότησε στα 10 μέτρα τον Δριμούρα που τον παρακολουθούσε. 
Ο Δριμούρας ψύχραιμος με λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Δ. Βασιλάρη, αποδεχόμενος το πρώιμο πασχαλινό δώρο του, για το 0 – 1. 
A4wyyogwΟ Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 44’, με γυριστή κεφαλιά του Σιδέρη σε πλάγιο φάουλ του Αλούσι. Ήταν ένα ωραίο τέρμα σε εκτέλεση.
Στο β’ μέρος ο αγώνας έγινε περισσότερος ανοικτός με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα, αλλά οι παίκτες τους δεν ολοκλήρωναν τις προσπάθειές τους. Ο Αστέρας είχε στην κατοχή του τη μπάλα περισσότερη ώρα, αλλά οι φάσεις που δημιούργησε, κυρίως από τις στημένες μπάλες, δεν είχαν αποτέλεσμα.
Olrxwref
4rvwfvwt Στο 54΄ο Σιώζος ξέφυγε από δεξιά και σούταρε στην απέναντι γωνία, αλλά άστοχα. Στο 61’ ο Δ. Βασιλάρης εξιλεώθηκε για το φτηνό τέρμα που προηγούμενα χάρισε στη Θύελλα, αποκρούοντας σε τετ-α-τετ το σουτ του Παπαδημητρίου. Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση της Θύελλας στο β’ μέρος, ενώ ο Αστέρας είχε ένα καλό σουτ του Σιώζου στο 63’ από θέση μέσα αριστερά που έφυγε άουτ στην απέναντι γωνία, δύο άλλες φάσεις από κόρνερ που η μπάλα κόπηκε από τα σώματα των αμυντικών λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος σε προσπάθειες των Αντωνόπουλου και Θ. Βασιλάρη και στο 78’ μια έξυπνη κεφαλιά του Μελισσαρόπουλου, που όμως ήταν αδύναμη και έτσι ο τερματοφύλακας της Θύελλας Μαυροκορδόπουλος πρόλαβε και έφτασε στη γωνία του για να μπλοκάρει.
K5j1lqkvΟ διαιτητής κ. Ρούτσης και οι βοηθοί του κ.κ. Τσοχαντάρης και Ξενόπουλος δεν είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες φάσεις και γενικά είχαν μια πετυχημένη διαιτησία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Βασιλάρης Δ., Μαστρογιαννόπουλος, Μπάκας, Βασιλάρης Θ., Μετεβελής, Καψάλας (58’ Ψαρρός), Αντωνόπουλος, Αλούσι (75’ Μελισσαρόπουλος), Σιδέρης, Σιώζος, Πεθαίνος (58’ Μερκούρης) 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μαυροκορδόπουλος, Χουσελάς Α., Τσουμάνης Κ., Ταμπάκης Γ., Σχοινοχωρίτης, Πέζος, Μανάβης, Ραχανιώτης, Χουσελάς Π., Παπαδημητρίου Β., Δριμούρας 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr