Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το ηθικό «ξεβράκωμα» του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ... από τις Σκουριές


metalloryxoi-diadilosiΗ πρώτη απεργία που δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πως θα συμμετείχε όταν είναι κυβέρνηση;; Συμπέρασμα: το μπάχαλο των προηγουμένων ετών από το κόμμα της Κουμουνδούρου, ήταν για να ανέβει στην εξουσία. Το αριστερό μπάχαλο ήταν αρκετό μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο Μαξίμου.

Από το πρωί, τα δήθεν αριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως τα μεγάλα συμφέροντα του Eldorado έχουν υποκινήσει 4-5.000 χιλιάδες κόσμου που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και τις οικογένειές τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται επί της κυβέρνησής του, βλέπει συμφέροντα και σκοτεινές δυνάμεις. Για όλες τις απεργίες και διαδηλώσεις των προηγουμένων ετών βρίσκονταν από πίσω οι εργαζόμενοι... ενώ σήμερα, ακόμη και τις απεργίες τις καθοδηγεί η πλουτοκρατία.

Το πολιτικό και ηθικό «ξεβράκωμα» του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε από τις Σκουριές και θα συνεχιστεί, γιατί η εξαπάτηση των δήθεν αριστερών, απέναντι στα λαϊκά μεσαία στρώματα, σιγά-σιγά αποκαλύπτεται.

Μετά την πολιτική απάτη με την περήφανη διαπραγμάτευση που οδηγεί την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αποκαλύπτεται και αυτή η ηθική, της τραβεστί αριστερής ευαισθησίας στις εργατικές κινητοποιήσεις.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr