Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Νέες προσλήψεις σε Δήμους: Οι θέσεις που «τρέχουν» και όσες ανοίγουν τις επόμενες ημέρες

 Tις προσλήψεις που προγραμματίζουν να κάνουν δήμοι σε όλη τη χώρα παρουσιάζει η aftodioikisi.gr. Aναλυτικά:
Δήμος Αγίων Αναργύρων
Στην έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης εννέα υπαλλήλων προχώρησε ο Δήμος Αγίων Ανάργυρων Καματερού για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών. Ο χρόνος απασχόλησης του νέου προσωπικού και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Θα επιλεγούν: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 3. ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 3. ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 1. ΥΕ Βοηθών Μαγείρων 2. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102633800
Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Ο χρόνος ανεργίας (πάνω από τέσσερις μήνες) και η εμπειρία αποτελούν βασικά κριτήρια για την πρόσληψη 25 νέων συμβασιούχων στον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Ενισχύονται οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί έως και τις 31 Ιουλίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 17 Απριλίου. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Νηπιαγωγών 4. ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 6. ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 9. ΔΕ Μαγείρων 1. ΥΕ Καθαριστών Εσωτερικών Χώρων 5.
Δήμος Ελληνικού
Την πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής (κολύμβηση) προωθεί ο οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως οκτώ μηνών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 25 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την κολύμβηση. Τηλ.: 2109600639.
Δήμος Αγίου Δημητρίου
Με δύο δενδροκηπουρούς (ΔΕ) θα ενισχυθεί ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Τηλ.: 2132007752.
Δήμος Θερμαϊκού
Την πρόσληψη 16 εποχικών υπαλλήλων προωθεί για οκτώ μήνες η Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ μηνών. Ο διαγωνισμός θα σταλεί το προσεχές διάστημα στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση και μετά θα καθοριστεί από τον δήμο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΔΕ Υδραυλικών 2. ΔΕ Καταμετρητών- Υδρομετρητών 4. ΥΕ Καθαριστών 2. ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων 4. ΥΕ Εργατών Ύδρευσης 4. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2392025005. 2392076320.
Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας θα υπογράψουν τέσσερις νέοι υπάλληλοι που προγραμματίζει να προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα, ζητούνται ένας ηλεκτροτεχνίτης (ΔΕ), ένας υδραυλικός (ΔΕ) και δύο εργάτες (ΥΕ) (αποχέτευσης & ύδρευσης). Οι τεχνικοί θα πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ και άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ οι εργάτες μόνο το απολυτήριο Γυμνασίου. Αιτήσεις έως τις 24/4. Τηλ.: 2757360271.
Δήμος Πηνειού
Με έναν δασολόγο (ΠΕ) και έναν χειριστή γκρέιντερ (ΔΕ) ενισχύεται ο Δήμος Πηνειού για διάστημα οκτώ μηνών. Οι δασολόγοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ σχετικής ειδικότητας, ενώ από τους χειριστές απαιτούνται δίπλωμα ΙΕΚ- ΤΕΕ, άδεια οδήγησης (επαγγελματική ή ερασιτεχνική) και άδεια μηχανοδηγού- χειριστή. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Τηλέφωνο:2623360767.
Δήμος Ρόδου
Έναν κοινωνικό φροντιστή με δίπλωμα ΙΕΚ- ΤΕΕ ζητεί να προσλάβει ο Φορέας Κοινωνικής Φροντίδας ΑΜΚΕ του Δήμου Ρόδου. Η σύμβαση θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής της έως τις 31/8, με δυνατότητα ανανέωσης.  Στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων περιλαμβάνεται η οικογενειακή κατάσταση. Υπροθεσμία υποβολής των αιτήσεων ανακοινώνεται εντός των προσεχών ημερών. Τηλ:2241043995.
 Δήμος Άκτιου – Βόνιτσας
Το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο για τη λειτουργία και τη στελέχωση των παιδικών σταθμών στον Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 12 συμβασιούχων. Το νέο προσωπικό θα εργασθεί από την ημερομηνία υπογραφείς των συμβάσεως έως τις 31 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η σεζόν. Υπάρχει, ωστόσο, η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης με το νέο σχολικό έτος. Αναλυτικά, σύμφωνα με την προκήρυξη, θα προσληφθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι 3. ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων 3. ΔΕ Μάγειρες 4. ΥΕ Γενικών Καθηκόντων 2. Η προθεσμία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Τηλέφωνο: 264302232.
Δήμος Κόνιτσας
Με έναν πολιτικό μηχανικό (ΠΕ) θα ενισχυθεί για οκτώ μήνες ο Δήμος Κόνιτσας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 17 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για την πρόσληψη. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:2655360313.

aftodioikisi.gr