Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Οι άγνωστοι που βεβήλωσαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη είναι γνωστοί κάποιων


episodeia-tromokratesΤο κέντρο της Αθήνας μπαίνει σε νέο αιματηρό κύκλο. Αναρχικοί του Κολωνακίου, μπαχαλάκηδες και αλήτες κάθε μορφής αποφασίζουν για το ποια ώρα και στιγμή θα καίγονται και θα βανδαλίζονται περιουσίες. Αποβράσματα και κοινωνικά παράσιτα, αποφασίζουν αν η Αθήνα και άλλες πόλεις θα ζουν με τον τρόμο. Αποφασίζουν αν οι τουρίστες θα κρύβονται και μαγαζάτορες θα ταμπουρώνονται σε ανοχύρωτες πόλεις.

Εγκληματικά στοιχεία θα αποφασίζουν αν η διεθνής εικόνα της Αθήνας και της Ελλάδας, πέρα των σεναρίων χρεοκοπίας θα στολίζεται και με καμένα αυτοκίνητα και καταστήματα.

Και όλα αυτά γιατί η αριστερή ευαισθησία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτρέπει την απευθείας συνομιλία με εκείνους που έχουν διαπράξει εγκλήματα στο όνομα της πολιτικής τρομοκρατίας.

Το χτεσινό tweet του Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή τα νέα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, είναι ενδεικτικό της κατάστασης: «Υπενθυμίζω πως με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τιμούμε νεκρούς. Οι άγνωστοι που το βεβήλωσαν είναι γνωστοί κάποιων»...
Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr