Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

https://gm1.ggpht.com/Lg2_y8xWDK7qUtreujx7Hi44MP4W2gCeg9xA0vpIIyHhhvRmkHlmIpOCr6FjQTss64WrJ7btZ54YvDnUt_9WB3towrrvQajqBmzlHJoOFwwGBobeEmNIwx9k5PyIT4gLPeO2Mai4_G_DALPBEiciwzKNHatSRJ2gnStfJj0DHL6uggEreaTZvPJmwnK6yoWv6KfBQZuvDFLTxZ21cMdubAEYEd3H4faa6KpAUB1cbQ_vxTuG4NuljlE10E9m4sNpL3ieuFJYg5Lq0bAgsuovMfWIreHE3LolEc1VhTq66FW5PJXQ0VFl_Xtjbc_ChxuLzU2kE97HdC9jqPwrlP0HPQ1gEEqakZM9wBZcVe_a5Uj7SJn2aAyu1Sfkwnqqh1nBmOSDlGZBMgCflnXj5Z_5447dibsn6qYmYmzza3ugfG0Foq8d2BhQbfmGm3OchhhuGfaMX_dzh__pEvLySOosg9PXP3pKiAoKVKMCZhWC-pBkkCoBGfMwH2Ad64frTkYKlyE4vTfYVs01uWGqgRRfC97Ny3call1jwvjrGSIknsJS4vr7rsm6NHjEJebzBJDxIy9s8nnFtUQC=w1332-h498-l75-ftΕμφάνιση Λεωφόρος μουσικών, χρωμάτων και ιστορίας! - ΑΙΧΜΗ   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ   ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (3).png

Εμφάνιση vaion_mesologgi_onairnews210.jpgΞεπέρασε κάθε προηγούμενο η φετινή συμμετοχή συλλόγων στην πομπή του Σαββάτου στα πλαίσια της 189η Επετείου  της Εξόδου του Μεσολογγίου. Περισσότεροι από 170 σύλλογοι και 25 φιλαρμονικές συμμετείχαν στην πομπή, η οποία ξεκίνησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και κατέληξε στον Κήπο των Ηρώων, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες επισκέπτες και ντόπιοι.Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής  Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, που ήταν και ο μοναδικός υπουργός που τίμησε τις εκδηλώσεις, παρόλο που αναμένονταν πολλοί ακόμα.
Εμφάνιση Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Μεσολόγγι… 500+ φωτό...  - ΑΙΧΜΗ   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ   ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (2).pngΕπίσης παραβρέθηκαν πρέσβεις αρκετών χωρών, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Αρχηγείων Στρατού, Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής. Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, καθώς και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Επίσης υπήρχε εκπροσώπηση των αδελφοποιημένων δήμων και αρκετών πόλεων της Κύπρου.Για 9η συνεχή χρονιά έδωσε το παρόν και η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" υπο της διεύθυνσης του αρχιμουσικού κ. Παναγιώτη Παναγάκου, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές και τις επευφημίες του κόσμου.
( Στο 1.28.36 εικονίζεται η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" κατά την είσοδό της στο Κήπο των Ηρώων).
Δύο ώρες ωστόσο πρίν ξεκινήσει η πομπή, ένα "μελίσσι' από όργανα και μουσικούς πέρασε το ένα μετά το άλλο χτες από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατεύθυνση την αφετηρία της πομπής.

Στη πρωτοεμφανιζόμενη.λεωφόρο των φιλαρμονικών έδωσαν το παρών δεκάδες μπάντες που ήρθαν στο Μεσολόγγι για να επιδείξουν τις μουσικές τους ικανότητες και συμμετείχαν σε αυτό τη νέα εκδήλωση που συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα των Γιορτών Εξόδου.

Εμφάνιση Λεωφόρος μουσικών, χρωμάτων και ιστορίας! - ΑΙΧΜΗ   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ   ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (1).pngΜε αφετηρία την Πύλη και κεφαλή την δημοτική φιλαρμονική, μπάντες από την Αμφιλοχία, τη Ναύπακτο, το Αντίρριο, την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, την Πάτρα, το Περιστέρι, την Ερμιονίδα, τη Λευκάδα, τη Νεμέα, την Τρίπολη, την Αιγείρα, την Ανατολική Μάνη, τα Λεχαινά, τη Μονεμβασιά και φυσικά την Φιλαρμονική "Ιωσήφ Ρωγών" και τον "Δ. Σολωμό" έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και κέρδισαν τις εντυπώσεις. 

Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου με μεγαλύτερη συμμετοχή και νέα μουσικά ακούσματα.


Πηγή οπτικού-φωτογραφικού υλικού και ρεπορτάζ:


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ