Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία γιορτάζει το Πάσχα

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία γιορτάζει το Πάσχα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται εντός της ημέρας να επιστρέψει στην Αθήνα, από την Καλαμάτα όπου μετέβη για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία μαζί με την οικογένεια του, στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα.
Μετά την αναχώρησή του με το “Αγιο Φώς από το Ναό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Χριστός Ανέστη! Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για τον Λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά!»
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Αίγινα, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.
Στην πρωτεύουσα παρέμεινε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετέβη στον τόπο καταγωγής του τη Λαμία. Στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής “Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.