Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Καραμανλής τους ενώνει Ήταν όλοι εκεί στο ετήσιο Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή παρουσία Παυλόπουλου, Καραμανλή και Σαμαρά
 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και πλήθος στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα πολιτικού, βουλευτές, πρώην βουλευτές, πολιτευτές και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης.
Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έτυχε θερμότατης υποδοχής από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έσωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος. 
Είχε θερμό εναγκαλισμό με τη Μαριέττα Γιαννάκου, χαιρέτισε τους πάντες και όπως συνηθίζει απέφυγε τα πολιτικά σχόλια. Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ μετά την τελετή είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο.

Αντίθετα από τον νυν πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν απέφυγε το σχολιασμό της συνέντευξης Τσίπρα, λέγοντας πως η κυβέρνηση ή θα κάνει κωλοτούμπα ή θα κάνει δημοψήφισμα για τη δραχμή.
Στο περιθώριο του μνημοσύνου, ο Αντώνης Σαμαράς είχε σύντομο τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Τον πρώτο πολίτη της χώρας συνάντησε και η Ντόρα Μπακογιάννη. "Κύριε Πρόεδρε, τι κάνετε;" τον ρώτησε.