Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για τις αυξήσεις στους μισθούς στη ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλό είναι ο κ. Σακελλαρίδης να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του γιατί εκθέτει τους ίδιους τους συναδέρφους του, υπουργούς της κυβέρνησής του:
Θυμίζουμε ότι χθες ο κ. Βαρουφάκης, σε μία από τις δεκάδες συνεντεύξεις του,  και  παρότι  ως υπουργός Οικονομικών είναι ο βασικός μέτοχος της ΔΕΗ, δήλωσε άγνοια για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ!
Θυμίζουμε ότι την ανακοίνωση για τις προκλητικές αυξήσεις έκανε ο ίδιος ο κ. Λαφαζάνης, εκθειάζοντας τον κ. Φωτόπουλο, που όμως λίγες ώρες μετά, άδειασε ο κ. Βαρουφάκης!
Αλλά και κάτι ακόμα: Μην εκθέτει τους συναδέρφους του υπουργούς ο κ. Σακελλαρίδης γιατί, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει:
Την αύξηση του ΦΠΑ την ανακοίνωσε ο ίδιος ο  κ. Βαρουφάκης.
Την έκτακτη εισφορά την ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης.
Το χαράτσι για την ΕΡΤ το ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Παππάς.
Όσο και αν επιχειρούν να ονομάσουν το μνημόνιο «γέφυρα», την τρόικα «θεσμούς» και τα δημοσιονομικά μέτρα ως «μέτρα κοινωνικής σωτηρίας», τα ψέματά τους αποκαλύπτονται κάθε μέρα στον Ελληνικό λαό!