Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Από το ένα χάος στο άλλο - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Από το ένα χάος στο άλλο - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου Απευθυνόμενος προς τον Ελληνικό Λαό στο διάγγελμά του το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε μία χώρα στο χείλος του γκρεμού. Όχι πολλές ημέρες πριν, ο πρώην πρωθυπουργός της συγκυβερνήσεως Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ Σαμαράς, είχε δηλώσει ότι παρέλαβε χάος και παρέδωσε χώρα!Γενικώς, σε κάθε εναλλαγή κυβερνήσεως σε αυτή τη χώρα μονίμως ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι παρέλαβε χάος και ο επόμενος απ΄ αυτόν επίσης το ίδιο.


Φαίνεται ότι το χάος αποτελεί μία σταθερή κατάσταση στην Πατρίδα μας την οποία μονίμως επικαλείται όποιος αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας. Επί της ουσίας, πριν έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουρίου 2015, είχαμε εκλογές και πρώτο κόμμα ανεδείχθη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές προεκλογικές του εξαγγελίες, τις οποίες απ΄ ό,τι φαίνεται μέχρι σήμερα δεν είναι διατεθειμένο ή δεν μπορεί να τις κάνει πράξη.

Ένα από τα μόνιμα συνθήματα των υψηλά ισταμένων πολιτικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, ότι θα επιδιώξουν το “κούρεμα” του χρέους. Οι εκλογές πέρασαν, έγιναν κυβέρνηση, διαπραγματεύτηκαν και διαπραγματεύονται με την Τρόικα, η οποία μετονομάσθη σε “θεσμούς”, αλλά καμμία αναφορά δεν γίνεται σε μείωση του χρέους. Αποτελεί κρίσιμο ερώτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον αυτής της ίδιας της εθνικής οικονομίας, εάν είναι ή όχι βιώσιμο το χρέος. Μέχρι τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο, τώρα δεν λέει τίποτε…

Στην πραγματικότητα το χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεν πρόκειται ποτέ η Ελλάδα να αναπτυχθεί οικονομικά, να σηκώσει κεφάλι εάν δεν διακηρύξει αυτή την ολοφάνερη αλήθεια. Ότι δηλαδή, δεν είναι δυνατόν ο Ελληνικός Λαός να αντιμετωπίσει ένα τόσο υψηλό χρέος. Σχετικά με το χρέος επίσης είχε αναφερθεί ότι είναι επαχθές και ότι θα πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Και για το ζήτημα αυτό για το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει ατέλειωτες ώρες τηλεοπτικού χρόνου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε επίσης λέξη. Έχουμε και λέμε λοιπόν, το χρέος και η μείωσή του τοποθετήθηκαν στα αζήτητα και κοντά σε όλα αυτά είχαμε και το email Βαρουφάκη προς τους “θεσμούς”, σύμφωνα με το οποίο θα συνεχιστούν οι ιδιωτικοποιήσεις, θα εξεταστούν πιθανές αλλαγές στο ΦΠΑ, θα γίνει συμφωνία για ενδεχόμενη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα πολλά, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με όσα προεκλογικά υποσχότανε ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Ελληνικό Λαό.

Ας μη θριαμβολογεί ο Σαμαράς και η παρέα του για τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προς την κατεύθυνση προς την οποία πορεύεται ευρίσκεται η πολιτική Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, η οποία κυριολεκτικά κατέστρεψε την χώρα. Απαιτεί τουλάχιστον θράσος μία αυτού του είδους θριαμβολογία, αφού δεν είναι τίποτε άλλο από την αποδοχή της λανθασμένης πολιτικής του μνημονίου που οδήγησε την χώρα στη σημερινή κατάσταση.

Ο Ελληνικός Λαός γνώρισε το σοσιαλ-κεντροδεξιό μνημόνιο. Ήλθε η ώρα να γνωρίσει και το αριστερό μνημόνιο.

Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μένει σταθερή σε μία εθνική πολιτική, η οποία απαιτεί μία κατηγορηματική καταγγελία του μνημονίου και βεβαίως του χρέους ως επαχθούς και μη βιώσιμου. Είναι ο μόνος δρόμος για να αναγεννηθεί η Ελλάς και ο δρόμος αυτός απαιτεί ρήξη με τους τοκογλύφους και όχι τον οποιοδήποτε συμβιβασμό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου