Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μηνύσεις Μαρινάκη κατά Συνδέσμων του Παναθηναϊκού για πανό με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο

Μηνύσεις Μαρινάκη κατά Συνδέσμων του Παναθηναϊκού
Ο πόλεμος των δυο αιωνίων τέλος δεν έχει. Μετά τους αγωνιστικούς χώρους, σειρά έχουν οι δικαστικές αίθουσες. Βασική αφορμή, ένα πανό που αναρτήθηκε στον Σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Χαλκίδα. Πρόκειται για πανό με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το άφησε ατιμώρητο και δικαιολογημένα αντέδρασε. Κινήθηκε νομικά, μέσω έμπειρου νομικού συμβούλου, βάζοντας στο στόχαστρο τη Θύρα 13 που εδρεύει στη Χαλκίδα και κάπως έτσι η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που οπαδοί του Παναθηναϊκού αναρτούν προσβλητικό (στα όρια της συκοφαντίας) πανό, με απαράδεκτο περιεχόμενο. Πρόσφατα το έκαναν, τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα μπάσκετ των πράσινων.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά, είναι αποφασισμένοι να λάβουν τα μέτρα τους και να μηνύσουν όλους τους Συνδέσμους του Παναθηναϊκού, που έχουν αναρτήσει πανό με ανάλογο υβριστικό περιεχόμενο. Η συνέχεια λοιπόν θα δοθεί στα δικαστήρια…