Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πελοπίδας Καλλίρης: "Tο στοίχημα όλων μας είναι η Κορινθία να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις." - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ Π. Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.


Σε μια σεμνή η τελετή η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας παρουσία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης στην σύντομη ομιλία του προς τους υπαλλήλους της Π.Ε Κορινθίας τους χαρακτήρισε στυλοβάτες της προσπάθειας για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν μπει για τον νομό μας.
Είπε μεταξύ άλλων ο Πελοπίδας Καλλίρης:

«Θέλω να σας ευχηθώ από καρδιάς να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά με όραμα και προοπτική για τον νομό μας
Αυτά που λέγαμε προεκλογικά ότι θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε ήρθε η ώρα και με τον Περιφερειάρχη κ.Τατούλη να υλοποιήσουμε. Γιατί το στοίχημα όλων μας είναι η Κορινθία να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις.
Και πιστεύω αυτή η χρονιά ,η νέα χρονιά είναι σημαντική για όλους και θα ξεκινήσουμε με σταθερά βήματα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει .
Μαζί θα πετύχουμε το στοίχημα . Χωρίς εσάς που είστε οι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας κανένα στοίχημα δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε κανένας στόχος»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε Κορινθίας Ηλίας Μιχόπουλος ευχήθηκε σε όλους αυτή η χρονιά που ξεκινάει και που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, να πάνε όλα καλά για τους Έλληνες εργαζομένους , χωρίς απρόοπτα .Επεσήμανε τα δυό μεγάλα προβλήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης : Την έλλειψη οικονομικής αυτοτέλειας και την υποστελέχωση των Υπηρεσιών

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με αφορμή την εορτή του Αγίου Φωτίου ενός μεγάλου λόγιου της Εκκλησίας μας υπενθύμισε ότι ο Μέγας Φώτιος είχε τονίσει πάρα πολλά θέματα που ενδιέφεραν τότε τον 9ο αιώνα μ.Χ την Ελληνική συνείδηση και την Ελληνική Γραμματεία . Το έργο του ο Ηγεμώνας έχει σημαντικά στοιχεία που σε δύσκολους χρόνους οφείλουμε όλοι μας να τα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά γιατί έχουν άμεση σχέση με τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει η χώρα

Ευχήθηκε το 2015 να είναι ένας καλύτερος χρόνος για τους απανταχού της γής Κορινθίους