Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Επ’ ώμου Ασφάλεια και Μεταναστευτικό από τον Δένδια


dendias-astynomiaΟ πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα θέματα του μεταναστευτικού και της ασφάλειας των πολιτών ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.

Βγαίνει μπροστά ο Νίκος Δένδιας για αυτά τα ζητήματα που επί υπουργίας του είχαν διαπιστωθεί μεγάλες επιτυχίες και που τελικά τον ανέδειξαν ως πρώτο βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, παρότι προερχόμενος από την εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας. Ο Νίκος Δένδιας, έχοντας υπηρετήσει και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει μία συνολικότερη εικόνα για την Ασφάλεια της Ελλάδας και τις «καραμπόλες» που γίνονται όταν ένας τομέας ασφάλειας υστερεί.

Οι λόγοι όμως που βγαίνει ο Νίκος Δένδιας μπροστά δεν είναι μόνο γιατί ήταν επιτυχημένος υπουργός αλλά και γιατί σήμερα,
Πρώτον η ΝΔ ζει τον κύκλο της εσωστρέφειας και αδυνατεί να ασκήσει τεκμηριωμένη και δομημένη αντιπολίτευση και Δεύτερον γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, ορμώμενος από τις αριστερές του ρητορείες, εγκαθιδρύει το «δόγμα της απάθειας» για φλέγοντα ζητήματα όπως πραγματικά ήταν φλέγοντα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα προχτές στο κέντρο της Αθήνας και η αστυνομία ήταν ..παρατηρητής.
Η επιμονή του Νίκου Δένδια για όσα γίνονταν στο μεταναστευτικό και μετά κάπου πάγωσαν όταν έφυγε από τη θέση του αρμόδιου υπουργού, αλλά για την ευταξία στο κέντρο της Αθήνας, θα εκφραστεί συνεχώς και αδιαλείπτως, εντός και εκτός Βουλής με δυναμικές παρεμβάσεις, όπως αναφέρουν συνεργάτες του και κυρίως όσο η ΝΔ βρίσκεται σε εσωτερικές περιδινήσεις.

Ο Νίκος Δένδιας, προσθέτει μία ακόμη παράμετρο. Αναφέρει πως η Ελλάδα ετοιμάζεται για την τουριστική περίοδο. Με την εμπειρία του από το υπουργείο ανάπτυξης αλλά και συνδυασμό με την τεράστια υστέρηση εσόδων που παρατηρείται σήμερα, δηλώνει πως θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα εξ΄ αιτίας του «δόγματος απάθειας» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το κέντρο της Αθήνας να ξανα-αφεθεί στα χέρια κουκουλοφόρων βανδαλιστών. Μια τέτοια εικόνα, της εκ νέου της φλεγόμενης Αθήνας, θα ήταν καταστροφική για την συνολική οικονομία της χώρας.

Reporter
www.tokentro.gr