Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η Βραδυνή της Κυριακής για το Νίκο Ταγαρά


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ
Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κόρινθος, 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Βραδυνή της Κυριακής για το Νίκο Ταγαρά

Με πρωτοσέλιδη αναφορά στον Νίκο Ταγαρά κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής». Σύμφωνα με την αναφορά της εφημερίδας στην πρώτη σελίδα, ο Νίκος Ταγαράς είναι «πρώτος στην Κόρινθο με οδηγό το έργο του».

Στο αναλυτικό δημοσίευμα με τίτλο «Τα όπλα του Νίκου Ταγαρά» στις εσωτερικές σελίδες, η εφημερίδα αναφέρει ότι «ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ και Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των συμπατριωτών του.
Με όπλο το έργο του όλο αυτό το διάστημα, που υπηρετεί στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαράς, το έργο στο νομό του ως βουλευτής, αλλά και το ήθος που τον διακρίνει, θα αποταθεί στους ψηφοφόροι της Κορινθίας που τον τιμούν εδώ και πολλά χρόνια.
Είτε ως πρόεδρο της κοινότητας Χιλιομοδίου, είτε ως δήμαρχο Τενέας, είτε επί δύο τετραετίες ως νομάρχη Κορινθίας είτε ως βουλευτή. Και ουδείς αμφιβάλλει ότι θα είναι ξανά στη Βουλή και από θέσεις ευθύνης θα υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο...»