Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΩΓΜΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdR7_iTrF-waeoPCjdrJZtgfvQAwNf9LMy9QaxQ-aGIvhP-JqLGBvea414nti4dF4kulSbJbysmSMO2IrJGq0YRoeG08WH7EP4a72dW-ZXbYCi9GKINHWPhA7ACQOEqiLuMHaqGnRkiQ0/s1600/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97+2014-12-28+%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF.jpg  Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος

        Στάχτη στα μάτια των Ορθοδόξων Ελλήνων επιχειρεί να ρίξει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό το παίζει θρησκευόμενος, για να απομακρύνει τις ανησυχίες του ελληνικού λαού που αφορούν την τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Πίστεώς μας στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση. Έτσι τον είδαμε τους τελευταίους μήνες να επισκέπτεται το Άγιο Όρος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και να παρίσταται για πρώτη φορά κατά την εορτή των Θεοφανείων, κρατώντας στα χέρια του ένα λευκό περιστέρι!!!
          Η υποκρισία του βέβαια περισσεύει, προκαλώντας τραγελαφικά και κωμικοτραγικά συναισθήματα σε όλους ανεξαιρέτως. Ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι αν θέλει να μεταμφιεστεί σε συνετό κόμμα, είναι αυτός που διαχρονικά μισεί την Ορθοδοξία και ετοιμάζει  διωγμό Σοβιετικού τύπου εναντίον της.

           Είναι το νεοσταλινικό μόρφωμα το οποίο δια του 67χρονου κοτσιδοφόρου Βουλευτή του Τάσου Κουράκη, πρότεινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Εκκλησία και Αριστερά» που έλαβε χώρα στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2013, να φορολογηθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που θα ομολογήσουν την Πίστη τους στον Ιησού Χριστό, ώστε στα πλαίσια ενός μελλοντικού διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, οι φτωχοί Χριστιανοί να πληρώνουν μέσω της φορολογίας, τους μισθούς των κληρικών, εφόσον προβούν σε οικειοθελή αναγραφή του θρησκεύματος στις φορολογικές δηλώσεις.
          Η σοκαριστική αυτή δήλωση, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση και τον διακαή πόθο των αριστεριστών του 2000, που είχαν ταχθεί κατά της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στα δελτία των αστυνομικών ταυτοτήτων και υποδηλώνει την προχειρότητα και την ανακολουθία της Αριστεράς σ’ ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα.
          Ενώ δηλαδή ανέκαθεν ομιλούσαν για καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, η οποία δήθεν συντελείται με την αναγραφή του θρησκεύματος σε δημόσια έγγραφα, σκέπτονται τώρα, αν ποτέ γίνουν κυβέρνηση (που δεν πρόκειται), να πειθαναγκάσουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να δηλώσουν το δόγμα τους στη φορολογική δήλωση, τιμωρώντας τους στη συνέχεια με επιβολή στυγνής φορολογίας.
          Σε μια εποχή που ο λαός πένεται και παραπαίει από την διαρκώς διογκούμενη οικονομική κρίση, σε μια εποχή που το ένα παιδί αποτελεί τεκμήριο πλούτου και η οικογένεια που το έφερε στον κόσμο χαρατσώνεται ανηλεώς, σε μια δύσκολη συγκυρία που η ανεργία γιγαντώνεται και τα μικρομάγαζα βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο, κυρίως επειδή οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εργατοπατέρες προκαλούν καθημερινά μπάχαλο στα μεγάλα αστικά κέντρα, για να διατηρήσουν τα συνδικαλιστικά τους συμφέροντα και μόνο, ο γραφικός, εξωθεσμικός, και επικίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τον ακραίο κομπλεξισμό του για την Ορθόδοξη Πίστη και απειλεί έμμεσα ότι όποιος διατρανώνει την Πίστη του, θα τιμωρείται παραδειγματικά με υπέρμετρη και ρατσιστική φορολόγηση.
          Αυτή η σταλινική παράνοια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, στρέφεται ασφαλώς μόνο κατά των Ορθοδόξων και όχι κατά των Καθολικών, των Εβραίων ή των Μουσουλμάμων που διαβιούν στη χώρα και είναι ταυτόχρονα Έλληνες πολίτες. Ως σύγχρονοι Νέρωνες και Διοκλητιανοί, προσπαθούν να ξεκινήσουν μαζικό κοινωνικό διωγμό κατά του αυθεντικού δόγματος της Χριστιανοσύνης και φιλοδοξούν μάταια, ένεκα της οικονομικής κρίσης, να αποτρέψουν στο μέλλον τους πιστούς από το να δηλώσουν την Πίστη τους σε μια φορολογική δήλωση, για να καυχώνται κατόπιν τα άθεα ζωντόβολα ότι η Χριστιανοσύνη φθίνει και χάνει οπαδούς.
          Αγνοούν βέβαια οι αγράμματοι, ότι επί κυβερνήσεως Πλαστήρα και συγκεκριμένα την 18-9-1952 υπεγράφη μεταξύ Εκκλησίας και Κράτους, η «Σύμβαση περί εξαγοράς υπό του Δημοσίου, κτημάτων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος προς αποκατάστασιν ακτημόνων καλλιεργητών και ακτημόνων γεωργικών κτηνοτρόφων» η οποία κυρώθηκε με το Β.Δ. της 26-9/8-10-1952 (ΦΕΚ 299 Α.) και στην οποία συμφωνήθηκε, επειδή το Κράτος απαλλοτρίωσε άνευ ανταλλάγματος, περίπου τα 4/5 της εκκλησιαστικής περιουσίας, να έχει αυτό την υποχρέωση να παρέχει στην Εκκλησία την αναγκαία υλική και τεχνική υποστήριξη ώστε να δύναται η τελευταία να επιτελέσει το πνευματικό έργο της.
          Όλα αυτά λοιπόν τα περί φορολόγησης των θεοσεβούμενων πολιτών για να πληρώνονται οι μισθοί των κληρικών, ανακινούνται για το λόγο ότι το κόμμα της φανατισμένης αθεΐας, επιθυμεί τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Πολιτείας. Αγωνίζεται το συνονθυλευματικό μόρφωμα των ακραίων συνιστωσών να μεταβάλει το νομικό καθεστώς της Εκκλησίας και να την μετατρέψει από Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Π.Δ.) σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.). Αυτή η διαφοροποίηση του νομικού καθεστώτος, θα ανοίξει το δρόμο σε αιρετικές εκκλησίες που δρουν κατά της Ορθοδοξίας να αναγνωριστούν κι αυτές επισήμως από το Κράτος ως Ν.Π.Ι.Δ., να δρουν απρόσκοπτα, υπό καθεστώς που θα προσομοιάζει με αυτό των ιδιωτικών επιχειρήσεων και να εξομοιωθούν έτσι με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος που μέχρι σήμερα εκπροσωπεί την επικρατούσα θρησκεία του Ελληνικού Κράτους.  
          Ο Διαχωρισμός  Εκκλησίας-Κράτους, πιο ορατός σήμερα από ποτέ θα σημάνει επίσης την καθιέρωση  υποχρεωτικού  πολιτικού γάμου, με αποτέλεσμα οι τελούντες θρησκευτικό, να μην αναγνωρίζονται ως σύζυγοι από την Πολιτεία, τα παιδιά τους  να  θεωρούνται εξώγαμα, να μην δύνανται να κληρονομηθούν  μεταξύ  τους με την εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή  και  να  μη  λαμβάνουν την σύνταξη του τεθνεώτος συζύγου. Θα  εφαρμοστεί  ο  πολιτικός  όρκος στα Δικαστήρια, θα καταργηθούν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία, θα θεσπιστούν  νόμοι  που  θα  ευνοούν  τον  προσηλυτισμό και τέλος το θέμα της ήδη συρρικνωμένης εκκλησιαστικής περιουσίας θα ρυθμιστεί με δυσμενή τρόπο για την Εκκλησία, έχοντας οδυνηρό αντίκτυπο στις φτωχές λαϊκές μάζες, λόγω της αναπόφευκτης αδυναμίας της Εκκλησίας να τις στηρίξει.
          Οι σταλινικοί πολιτικοί νάνοι του ΣΥΡΙΖΑ, που μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σχετικά με την υποχρέωση του κράτους να σέβεται τη διαφορετικότητα κάθε λαθρομετανάστη και να αναλαμβάνει τις δαπάνες για την κατασκευή τζαμιών, μολονότι λειτουργούν άπειροι ευκτήριοι οίκοι ανά την επικράτεια, θεωρούν ότι η Ορθόδοξη Πίστη είναι κατακριτέα και γι’ αυτό απαιτείται ως «επιτίμιο» η φορολόγηση των Χριστιανών.
          Είναι προφανές ότι τα ανάξια λόγου υποκείμενα της Άκρας Αριστεράς, δε μπορούν να απογαλακτιστούν από τις φασιστικές και αναχρονιστικές μεθόδους τόσο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όσο και του παρηκμασμένου «ανύπαρκτου σοσιαλισμού», που σφράγιζε τις εκκλησίες στις άμοιρες χώρες του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ, έσφαζε πιστούς, κληρικούς και πολιτικούς αντιπάλους και δε διέφερε σε τίποτα από το Ναζισμό, που ήταν η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
          Ας καταλάβουν καλά ότι το «εργοστάσιο» παραγωγής αθεΐας και αντεθνισμού της Σοβιετικής Ένωσης βάρεσε διάλυση και αυτοί κρατούν ανοιχτό το «παράρτημα» για να παραμυθιάζονται ότι έχουν πολιτική ύπαρξη.
          Προσπαθώντας να επιβάλουν την ανθελληνική αθεΐα, οδηγούν την ταλαιπωρημένη Πατρίδα μας σε νέο εθνικό διχασμό. Τη στιγμή που όλοι αγωνιζόμαστε για να περιορίσουμε τους κραδασμούς από τις συνέπειες της Τροϊκανής αδηφαγίας, είναι απαράδεκτο να προσπαθεί ο περιθωριακός ΣΥΡΙΖΑ να αποδομήσει τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, τις αρχές και τις αξίες που ο Ελληνισμός πασχίζει να περισώσει, για να στηριχθεί και ο ίδιος ο Λαός σε αυτές.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν, όντας κόμμα της μισαλλοδοξίας και της ελληνορθοδοξοφοβίας, στοχεύει μέσω των ανεξέλεγκτων συνιστωσών του, να πάρει «ρεβάνς» για την πολιτική ήττα της Αριστεράς το 1949. Οι Πατριώτες όμως του δηλώνουμε ευθαρσώς, ότι είμαστε παρόντες και υποσχόμαστε στους εχθρούς της Ελληνορθοδοξίας, ότι όποιος κινηθεί εναντίον της, θα δοκιμάσει άλλο ένα πικρό ποτήρι ήττας σε κάθε επίπεδο.

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ                                                             
 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
  “Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ
 ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ”