Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τα ψηφοδέλτια της ντροπής του Γιώργου


gap-stroskan
Καμαρωτός ο Γιώργος για το κατόρθωμά του. Αφού δεν κατάφερε να πάρει τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, φέρνει το σκοτάδι (ευτυχώς μόνο για τον εαυτό του και τους ομοίους του).
Ο Γιώργος πιστός στα όσα πρέσβευε όλα τα χρόνια της πολιτικής του παρουσίας, δηλαδή να κουβαλάει το επίθετο του πατέρα του, αποδεικνύει σήμερα περίτρανα, πως το μόνο ενδιαφέρον του ήταν να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον πατέρα του. Το μόνο και μεγάλο του κόμπλεξ.

Να φτιάξει και αυτός ένα ΚΙΝΗΜΑ.. Και φυσικά να το κάνει τη χειρότερη χρονική στιγμή για το χώρο του κέντρου. Να το κάνει σε συνέχεια του αγώνα που ΔΕΝ έδωσε στις ευρωεκλογές για το κέντρο για την παράταξή του. Για την παράταξη που έλαβε ως κληρονομιά από τον πατέρα του και τη διέλυσε. Και μαζί με αυτή διέλυσε και την πίστη και τα όνειρα του μεσαίου χώρου.

Είναι αυτός ο άνθρωπος που όλη του ζωή ήταν βουλευτής από κούνια, υπουργός γιατί παρακαλούσε τον πατέρα του να τον κάνει και τελικά ο πρωθυπουργός που οδήγησε μονομερώς την Ελλάδα στο μνημόνιο χωρίς να συμβουλευτεί ή να πάρει άδεια από κανένα κομματικό ή εθνικό όργανο. Χωρίς να ζητήσει τη μεγάλη συναίνεση της Βουλής.

Λειτούργησε σαν βασιλιάς.. Και σήμερα ο βασιλιάς Γιώργος με τα ψηφοδέλτια της ντροπής, παρουσιάζεται ενώπιον της κοινωνίας για να θυμίσει πως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί. Με την πιο διαλυτική της μορφή. Γιατί σε καμία άλλη μεγάλη Ελληνική πολιτική οικογένεια δεν θα συναντήσει κανείς ένα «Γιώργο»!

Τον ακολουθούν όσοι αυτοεξαιρέθηκαν από το σύστημα και βασικά όλοι αυτοί που η μόνη τους πολιτική οχύρωση είναι το επίθετο Παπανδρέου...

Θλιβερό το ψηφοδέλτιο της ντροπής του Γιώργου που σέρνεται στα κανάλια και αντί να μιλήσει για το μέλλον της Ελλάδας, μιλά για την ευφάνταστη ανατροπή του πρώην πρωθυπουργού ..όταν ήθελε με δημοψήφισμα να σύρει την Ελλάδα στη δραχμή. Όταν έφτασε την Ελλάδα λίγο πριν τη χρεοκοπία και τον γκρεμό.

Τι ντροπή! Ένα κίνημα που στήθηκε με πολιτικό μανιφέστο την ανατροπή του Γιώργου. Του σύγχρονου ολετήρα του μεσαίου χώρου και της χώρας!
Του Γιώργου που έφτασε το ΣΥΡΙΖΑ από το 4 στο 24%. Που έβαλε τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr